Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" piekāpjas Vegasai, "Maple Leafs" sabradā "Devils", Kreiders atkal precīzs

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Sabres" piekāpjas Vegasai, "Maple Leafs" sabradā "Devils", Kreiders atkal precīzs
Džastins Hols un Mičels Mārners. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu piedzīvojusi Zemgus Grigensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas ar 2:5 piekāpās Vegasas "Golden Nights". Girgensons nespēlēja savainojuma dēļ. Toronto "Maple Leafs" ar 7:1 sagrāva Ņūdžersijas "Devils", bet Ņujorkas "Rangers" ar 5:2 uzveica Floridas "Panthers".

Zemgus Girgensons, kurš nespēlēs līdz Zvaigžņu spēles pārtraukumam, izlaida trešo spēli pēc kārtas.

• Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 2:5 atzina Vegasas "Golden Knights" pārākumu. Vegasas hokejisti pirmajā un otrajā periodā prata panākt 4:0. Otrā perioda beigās "Sabres" vienus vārtus atguva, bet noslēdzošajā komandas apmainījās vārtu guvumiem.

• Pēdējo septiņu maču laikā "Sabres" komanda zaudējusi četras reizes. Bufalo ar 35 punktiem ieņem sesto vietu savā divīzijā. Sliktākas ir tikai Otavas "Senators" (32 punkti, piecas spēles rezervē) un Monreālas "Canadiens" (23 punkti, viena spēle rezervē).

Toronto "Maple Leafs" ar 7:1 sagrāva Ņūdžersijas "Devils". Mičels Mārners izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm (2+2), savukārt Ostons Metjūzs guva vienus vārtus un tikpat reizes rezultatīvi piespēlēja.

• Gan Mārneram, gan Metjūzam šajā sezonā izdevies gūt vārtus vismaz septiņas spēles pēc kārtas. Vienas sezonas laikā šāda sērija vienas komandas spēlētājiem pēdējo reizi padevās Jaromiram Jāgram un Mario Lemjē. Tas notika 1996./97. gada sezonā.

• Metjūzs šosezon sasniedzis 50 iekrāto rezultativitātes punktu slieksni. Vismaz 50 rezultativitātes punktus viņš iekrājis jau sesto sezonu pēc kārtas. Tas viņam dod piekto vietu "Maple Leafs" vēsturē. Ar 12 šādām sezonām pirmais ir Mats Sundins.

Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 5:2 pārspēja Floridas "Panthers", kas dienu iepriekš sagrāva Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets". Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kriss Kraiders.

• Kraiders šobrīd ir labākais vārtu guvējs NHL. "Rangers" spēlētāja kontā ir 33 vārtu guvumi. 17 no šiem vārtu guvumiem viņš guvis vairākumā – pēdējo 20 gadu laikā viņš ir labākais "Rangers" spēlētājs šajā rādītājā.

NHL regulārā sezona

LaiksSpēleRezultāts
2:00Bruins – Kraken3:2
2:00Devils – Maple Leafs1:7
2:00Rangers – Panthers5:2
2:00Flyers – Jets3:1
2:30Islanders – Senators4:1
3:30Predators – Canucks4:2
3:30Stars – Flames3:4
4:00Avalanche – Coyotes2:3 PM

     [+] [-]

, 2022-02-02 08:02, pirms 2 gadiem
Autor NYR spēlēja mājās nevis izbraukumā. Jābrīnās ka Florida izskatijās tik vāji pēc vakardienas pastaigas. Otrajā spēles pusē vispār tikai viens reāls moments. NYR izcili notīrija vārtu priekšu un pretiniekus pa bortiem izmētāja 🤣🤣🤣