Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" pirms grandu dueļa paliek bez galvenā trenera Klopa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" pirms grandu dueļa paliek bez galvenā trenera Klopa
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Šodien pulksten 18:30 Anglijas Premjerlīgā gaidāms milžu duelis – Londonas "Chelsea" savā laukumā uzņems "Liverpool". Maču nāksies izlaist viesu galvenajam trenerim Jirgenam Klopam, kuram konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes.

"Mūsu sastāvā ir trīs jauni saslimšanas gadījumi, vēl daži ir personālam, tāpēc situācija nav īpaši spoža," piektdien teica "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. Sestdien pozitīvas analīzes tika konstatētas arī viņam, tāpēc vācu speciālists nonācis karantīnā. 54 gadus vecajam Klopam esot viegli slimības simptomi. Starp spēlētājiem jaunu vīrusa gadījumu nav.

Duelī pret "Chelsea" vadības groži būs Klopa ilggadējā palīga Pepa Lijndersa rokās. Viņš Liverpūlē ieradās gadu pirms Klopa, toreiz kļūstot par Brendana Rodžersa palīgu un amatu saglabājot arī pēc galvenā trenera nomaiņas.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Chelsea" ieņem otro vietu, par vienu punktu apsteidzot "Liverpool", kam ir viena spēle rezervē, tādēļ šodien gaidāmajai spēlei ir ļoti liela likme. Pārliecinošā vadībā atrodas "Manchester City".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-01-02 10:40, pirms 2 gadiem
Kā starp spēlētājiem jaunu gadījumu nav ja iekšejais insaiders saka ka Pool iespējams vēl 3 gadījumi starp spēlētājiem kaut komanda nenorāda kuri. Un pirmajā teikumā rakstīts ka sastāvā 3 jauni gadījumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-02 16:15, pirms 2 gadiem
Viņš taču vakcinējās

     [+] [-]

, 2022-01-02 17:48, pirms 2 gadiem
Pēc sastāva var pateikt ka inficējušies Bekers, Firmino un Matips . Traumas ir Eliotam ,Tiago , Minamino, Philipsam un Origi bet Robertsonam jāizlaiž dēļ sarkanās