Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Dinamo" spēles ar "Salavat Yulaev" un "Neftekhimik"

VSB piedāvā "Dinamo" spēles ar "Salavat Yulaev" un "Neftekhimik"
Sandis Ozoliņš
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs trīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles. Rīgas "Dinamo" četru izbraukuma spēļu turnejā aizvadīs pirmos divus mačus – piektdien ar Ufas "Salavat Yulaev" un svētdien ar Ņižņekamskas "Neftekhimik". Sestdien "Viasat Sport Baltic" piedāvā arī Vladivostokas "Admiral" – Sanktpēterburgas SKA spēli. Baudiet KHL spēles kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB)!

Rīgas "Dinamo", neskatoties uz diviem zaudējumiem Vecā gada pašās beigās, KHL Rietumu konferencē joprojām ieņem ceturto vietu. Rīdziniekiem ir par punktu vairāk nekā Maskavas CSKA, bet no Doņeckas "Donbass" "Dinamo" atpaliek divus punktus. Jauno gadu Rīgas "Dinamo" iesāk ar četru spēļu izbraukuma sēriju. Mūsu pirmie pretinieki ir 2011.gada Gagarina kausa ieguvēji Ufas "Salavat Yulaev", kas Austrumu konferencē šobrīd ieņem ceturto vietu. Pretēji rīdziniekiem, Ufas klubs 2014.gada pēdējās divās spēlēs izcīnīja uzvaras – ar 5:2 pret Maskavas apgabala "Atlant" un ar 2:1 pret Sanktpēterburgas SKA. Oktobrī Rīgā "Dinamo" zaudēja "Salavat Yulaev" ar 2:5.

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: "Ufas komanda jauno gadu sagaidījusi labā noskaņojumā, izcīnot divas uzvaras pēc kārtas. Turklāt, pēdējā mačā pieveikti vieni no Rietumu konferences līderiem Sanktpēterburgas SKA. Rīgas "Dinamo" Ufā nekad spēle nav gājusi no rokas, un maz kas liecina, ka šoreiz varētu būt savādāk. "Salavat Yulaev" rīdziniekiem KHL mačos savā laukumā zaudējuši vien trīs punktus, un, saprotams, mēģinās vairāk neatdot. Tikmēr "Dinamo" uzdevums būs nepiedzīvot otro reizi šajā sezonā trīs zaudējumus pēc kārtas. Uzdevums nav viegls, bet nav arī nepaveicams."

Šonedēļ VSB piedāvā arī Vladivostokas "Admiral" – Sanktpēterburgas SKA spēli. KHL spēles komentēs Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Toms Prāmnieks un Oļegs Sorokins.

KHL spēles kanālā VSB:
• Piektdien, 3.janvārī 12:55 KHL. Ufas "Salavat Yulaev" – Rīgas "Dinamo"
• Sestdien, 4.janvārī 21:15 KHL. Vladivostokas "Admiral" – Sanktpēterburgas SKA
• Svētdien, 5.decembrī 14:55 KHL. Ņižņekamskas "Neftekhimik" – Rīgas "Dinamo"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-01-02 16:46, pirms 10 gadiem
Nekas vairs nebuus kaa agraak, kad vareeja hokjiiti skatiities caur forsho LTV7..

  +3 [+] [-]

, 2014-01-02 17:05, pirms 10 gadiem
Par skaistām DINAMO RĪGA uzvarām !

  +2 [+] [-]

, 2014-01-02 17:13, pirms 10 gadiem
žēl tikai ka visi neredz to viasat sport

  +2 [+] [-]

, 2014-01-02 17:16, pirms 10 gadiem
Cerams KHL Tv rādīs, ja nē, nju ko jāskatās netā.

     [+] [-]

, 2014-01-02 18:02, pirms 10 gadiem
Un ar Jučeru uz soliņa.