Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Nākotnes līgas jaunpienācēja "Karosta" atrod sponsoru un vēlas savu futbola skolu

Agris Suveizda

Nākotnes līgas jaunpienācēja "Karosta" atrod sponsoru un vēlas savu futbola skolu
Foto: FK Karosta

Sezonas izskaņā FK “Karosta” saņēmis kādu ilgi gaidītu un patīkamu ziņu – Liepājas metālapstrādes uzņēmums “RT Metāls” kļuvis par kluba oficiālo atbalstītāju, pavēstījusi 2. līgas bronzas medaļniece, kas izcīnījusi tiesības nākamgad spēlēt 1. līgā jeb Nākotnes līgā. Šis finansiālais atspēriens ļaus palīdzēt īstenot karostnieku plānu par savas futbola skolas atvēršanu.

"Mēs, “RT Metāls”, esam par izaugsmi, mērķtiecību un īstu komandas darbu. Šīs īpašības mēs novērtējam un redzam visos FK “Karosta” biedros. Tādēļ esam neizsakāmi lepni, ka spējam finansiāli palīdzēt futbola klubam realizēt savus sapņus - izveidot savu futbola skolu. Ticam, ka FK “Karosta” spēs savas zināšanas, vērtības un, protams, profesionālo futbola spēlēšanas tehniku, nodot tālāk nākamajām paaudzēm, atverot savu skolu. Novēlām FK “Karosta” nebeidzamas uzvaras un augstākās virsotnes,” tā par tikko kā noslēgto sadarbību saka uzņēmuma pārstāvji.

FK “Karosta” un “RT Metāls” jau iepriekš ir sadarbojušies neliela projekta realizācijā – uzņēmums pirms kāda laikā dāvināja futbola vārtus Liepājas pilsētas bērnu namam, kas nesa daudz pozitīvu emociju gan bērniem, gan komandai. “Esam ļoti gandarīti, ka izdevies vienoties par sadarbību ar vienu no Liepājas lielākajiem uzņēmumiem, kas palīdzēs mums virzīties uz savu mērķu sasniegšanu,” norāda kluba izpilddirektors Endijs Šlampe. Nākamā gada ietvaros FK “Karosta” vēlas spert nākamos soļus savā attīstībā, uzsākot bērnu grupu komplektāciju un sniedzot iespēju bērniem, kas dzīvo pilsētas ziemeļu daļā, saņemt mūsdienīgu un kvalitatīvu futbola izglītību.

"Atbalsts no vietējiem uzņēmējiem ir kārtējais apstiprinājums, ka šī brīža sporta aktivitāšu piedāvājums Karostā, Tosmarē, Zaļajā birzī un pat Laumas rajonā nav pietiekams un mēs vēlamies būt vieni no pirmajiem, kas palīdz šo problēmu risināt! Esam noskaņoti kvalitatīvam un jaudīgam darbam un ceram, ka attaisnosim uz mums liktās cerības,” norāda E. Šlampe, piebilstot, ka šāds atbalsts ir liels pagodinājums, kas uzliek tikpat lielu atbildību.

"Jau šobrīd FK “Karosta” ir sācis strādāt pie šo plānu īstenošanas. Priekšā vēl ir daudz darba, un tas noteikti nebūs viegli, taču šis ir liels solis uz priekšu. Paldies uzņēmumam par uzticēšanos un iesaisti!" teikts kluba paziņojumā. Uzņēmums “RT Metāls” ir dibināts 1999.gadā, kad tas sāka ražot metāla konstrukcijas un nosūtīt gatavo produkciju uz Dāniju. Uzņēmums piedāvā plašu produktu izvēli arī Latvijas tirgum. “RT Metāls” ir Liepājas Speciālās Ekonomiskās Zonas metālapstrādes un ražošanas uzņēmums.

Informāciju sagatavoja:
FK “Karosta”