Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Roma'' uzbrucējam par komandas biedra iekaustīšanu jāmaksā 50 000 eiro un jāizlaiž spēle

''Roma'' uzbrucējam par komandas biedra iekaustīšanu jāmaksā 50 000 eiro un jāizlaiž spēle
Pablo Daniels Osvaldo
Foto: AP/Scanpix

''Roma'' uzbrucējs Pablo Daniels Osvaldo publiski atvainojies par iesišanu savam komandas biedram Erikam Lamelam. Argentīnā dzimušajam futbolistam par šo agresiju pēc iepriekšējās kārtas spēles pret ''Udinese'' piešķirta 50 000 eiro soda nauda un vienas spēles diskvalifikācija.

Piektdien 13. kārtas ietvaros ''Udinese'' savā laukumā uzņēma galvaspilsētas klubu ''Roma''. Izmantojot savus efektīvos pretuzbrukumus, ''Udinese'' spēles noslēgumā guva divus vārtus un pieveica romiešus. Pēc tam, kad komandas pēc spēles devās uz ģērbtuvēm, ''Roma'' ģērbtuvē izcēlās sadursme starp Argentīnā dzimušo uzbrucēju Pablo Danielu Osvaldo un 19 gadus veco Eriku Lamelu. Galvenais iniciators agresijai bija Osvaldo, kurš arī uzsāka iekaustīt Lamelu. Nākamajā dienā ''Roma'' klubs piešķīra futbolistam 50 000 eiro naudas sodu un vienas spēles diskvalifikāciju.

Lai atrisinātu iekšējo konfliktu, komandai vakar tika noorganizētas pusdienas kādā no vietējām picērijām. Rēķinu par maltīti zīmīgi nomaksāja Osvaldo un Lamela, tādejādi savu rīcību apliecinot kā miera žestu. Pēc visa notikušā Osvaldo izteicās sekojoši: ''Es ļoti nožēloju to, kas notika, tomēr es uzskatu, ka šādām lietām ir jāpaliek komandas iekšienē, bet nevis jāsasniedz laikraksti. Jebkurā gadījumā, es nožēloju nodarīto. Eriks ir jauks cilvēks un neapšaubāmi labs spēlētājs. Viss tagad ir beidzies, un mēs varam pāršķirt jaunu lapu.''

Osvaldo ''Roma'' pievienojās aizvadītajā vasarā, par 4,6 miljoniem eiro pārnākot no Barselonas ''Espanyol''. Šajā sezonā Argentīnā dzimušais un ar Itālijas pilsonību esošais uzbrucējs laukumā izgājis 12 spēlēs un guvis piecus vārtus. Osvaldo arī paspējis debitēt Itālijas valstsvienībā, kur aizvadījis divas spēles.

Izmantotie resursi:
www.football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 15:44, pirms 13 gadiem
zinot Prandelī, šis duriks ir, iespējams, izlaidis savu iespēju nostabilizēties Itālijas izlasē vien pēc diviem izsaukumiem. un labi vien ir. dīvains, viduvējš uzbrucējs.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 15:45, pirms 13 gadiem
Tos 50k dabūs Lamela ?

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 16:13, pirms 13 gadiem
sergis89 rakstīja: Tos 50k dabūs Lamela ?
dzilji shaubos. shaadas sodanaudas parasti aiziet federaacijas kabataas

     [+] [-]

, 2011-12-01 16:45, pirms 13 gadiem
NEticu,ka vinjsh izlasei ir vajadziigs.Savu izsaukumu gaida Skoleto,tad veel ir Balotelli.Nedomaaju,ka fani buutu apmierinati,ja izlasi veidotu tik daudz speeleetaaji ar ne 100% itaaliskaam sakneem.Pie tam,ja liidz EURO savaa liimenii atgrieziisies Kasaano un Rossi,tad nu vinjam tur vietas taa pat neatradiisies.