Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" uzvaru izrauj mazākumā, Kuldas komanda ielaiž septiņus vārtus

Agris Suveizda

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" uzvaru izrauj mazākumā, Kuldas komanda ielaiž septiņus vārtus
Kaspars Daugaviņš. spartak.ru

Kontinentālajā hokeja līgā izbraukumā pie uzvaras tika Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Maskavas "Spartak", kas ar 4:3 apspēlēja Ufas "Salavat Yulaev" un pārtrauca trīs neveiksmju sēriju.

Maskavas "Spartak" atspēlējās gan no 0:2, gan 2:3 un uzvaras vārtus guva septiņarpus minūtes līdz beigām, kad Bens Maksvels iemeta mazākumā (4:3). Kaspars Daugaviņš kopā ar Enveru Ļisinu un Robinu Hanzlu spēlēja otrajā virknējumā un uz ledus pavadīja 18 minūtes un 17 sekundes, kā arī bloķēja divus metienus. Savukārt Mārtiņš Karsums ar Vjačeslavu Ļeščenko un Iļju Zubovu spēlēja trešajā maiņā, uz ledus bija 14 minūtes un 52 sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu, izdarīja vienu metienu un uzvarēja vienā no trim iemetieniem.

Dramatiska spēle tika aizvadīta Astanā, kur "Barys" galotnē izglāba punktu pret Čeļabinskas "Traktor", tomēr pagarinājumā nespēja turpināt sešu uzvaru sēriju (3:4). Nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika beigām Aleksandrs Ribakovs vairākumā dubultoja "Traktor" pārsvaru (3:1), tomēr "Barys", noņēmusi vārtsargu, spēja izglābties. Abus vārtus guva Darens Dīcs, kurš 63 sekundes līdz pamatlaika beigām bija precīzs, atrazdamies pretī vārtiem (2:3), bet 24 sekundes vēlāk izcēlās arī no tālienes (3:3). Aleksandrs Šarovs 40 sekundes līdz pagarinājuma beigām nokārtoja "Traktor" otro panākumu pēc kārtas.

Graujošu zaudējumu piedzīvoja Čerepovecas "Severstal", kas devītajā minūtē izvirzījās vadībā Ņižņijnovgorodā, taču 25 minūtes vēlāk zaudēja jau ar 1:6. Beigās "Torpedo" ar 7:2 svinēja trešo panākumu pēc kārtas un sagādāja viesiem sesto neveiksmi septiņos mačos. Artūrs Kulda kopā ar Denisu Kuļašu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un uz ledus bija 17 minūtes un septiņas sekundes, izdarīja vienu metienu un bloķēja vienu metienu.

SpēleRez
Barys – Traktor3:4 P
Salavat Yulaev – Spartak3:4
Torpedo – Severstal7:2
Slovan – Sibir3:2
Avangard – Admiral4:3
Dinamo Mn – Kunlun4:1
Dinamo R – Lokomotiv19:30

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/70676.html