Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

De Būrs pie Milānas "Inter" stūres nenoturas pat trīs mēnešus

Agris Suveizda

De Būrs pie Milānas "Inter" stūres nenoturas pat trīs mēnešus
Franks de Būrs
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs Milānas "Inter" savā mājaslapā paziņoja, ka pēc zaudējuma "Sampdoria" (0:1) no galvenā trenera amata atbrīvots nīderlandiešu speciālists Franks de Būrs.

"Vēlamies izteikt pateicību Frankam un viņa treneru komandai par padarīto darbu pēdējo mēnešu laikā un vēlam viņiem visu to labāko nākotnē," teikts kluba paziņojumā. "Par pagaidu galveno treneri kļūs jauniešu komandas vadītājs Stefāno Veki, kurš vadīs "Inter" Eiropas līgas spēlē pret "Southampton"."

46 gadus vecais de Būrs par Milānas "Inter" galveno treneri kļuva 9. augustā, kad nepilnas divas nedēļas līdz sezonas sākumam amatā nomainīja Roberto Mančīni. "Inter" de Būra vadībā buksējusi gan A Sērijā, gan Eiropas līgā. Vietējā čempionātā ar 14 punktiem 11 mačos "Inter" ir tikai 12. vietā, par 13 punktiem atpaliekot no līderes Turīnas "Juventus" un par astoņiem punktiem atpaliekot no Čempionu līgas zonas. Savukārt Eirokausu kampaņu "Inter" sāka ar zaudējumiem pret Beerševas "Hapoel" (0:2) un Prāgas "Sparta" (1:3), bet pēdējā spēlē ar 1:0 pārspēja "Southampton", tik un tā saglabājot pēdējo pozīciju grupā.

De Būrs trenera karjeru sāka kā "Ajax" jauniešu komandas treneris un Nīderlandes izlases trenera asistents, bet no 2010. līdz 2016. gadam vadīja Amsterdamas kluba pirmo komandu. Pirmo četru sezonu laikā de Būrs aizveda "Ajax" līdz četriem čempiona tituliem, bet nākamajās divās sezonās triumfēja Eindhovenas PSV un de Būrs maijā iesniedza atlūgumu.

Iepriekš tika baumots, ka de Būra posteni Milānas klubā varētu ieņemt bijušais PSG galvenais treneris Lorāns Blāns, kurš savulaik spēlēja Milānas "Inter" sastāvā, bet tagad kā reālākais kandidāts tiek minēts Stefāno Pioli, kurš šā gada aprīlī tika atlaists no Romas "Lazio".

Izmantotie resursi:
F.C. Internazionale Milano - Official Website |...

     [+] [-]

, 2016-11-01 17:27, pirms 8 gadiem
shitai vadiibai nav pilns rublis,maina trenerus kaa zekjes,pat neljaujot iestraadaaties