Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Golovkina-Stīvensa cīņu

VSB piedāvā Golovkina-Stīvensa cīņu
Elvis Mihaiļenko
Foto: VSB

Svētdien, 3.novembrī, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Pasaules Boksa Asociācijas (WBA) un Starptautiskās Boksa Organizācijas (IBO) pasaules čempiona vidējā svarā Kazahstānas boksera Genādija Golovkina cīņu ar amerikāni Kērtisu Stīvensu. Nenokavējiet boksu 3.novembrī plkst.3:00 ekskluzīvi "Viasat Sport Baltic" kanālā!

31 gadu vecais Genādijs Golovkins ir WBA un IBO pasaules čempions vidējā svarā, uzvarējis visās 27 līdzšinējās profesionālajās cīņās. Turklāt pēdējās 14 mačus Genādijs vienmēr vinnējis pirms laika. Golovkina nokautu procents ir viens no augstākajiem profesionālā boksa vēsturē. WBA titulu vidējā svarā Kazahstānas bokseris ieguva 2010.gadā, kad WBA līdzšinējo čempionu Feliksu Šturmu pasludināja par superčempionu. 2004.gadā Atēnās Genādijs kļuva par olimpisko vicečempionu. Golovkins ir dzimis Karagandā, Kazahstānā. Viņa tēvs ir krievs, māte korejiete. 28 gadus vecais Kērtis Stīvenss ir panamiešie izcelsmes amerikāņu bokseris. No savām 28 profesionālajām cīņām Stīvenss ir vinnējis 25.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: "Golvkinam šī cīņa jāuzvar bez jebkādiem variantiem. Stīvens nav kazaham atbilstoša līmeņa bokseris. Golovkins ir pārāks jebkurā boksa parametrā. Stīvens varētu mēģināt iet klinčā, bet domāju, ka viņš vienkārši to nepaspēs, pietrūks ātruma. Maksimālais, cik ilgi viņš var noturēties, ir sestais raunds. Ar šo cīņu Golovkina menedžeri palielinās viņa pozitīvo bilanci, kaut arī Genādijs, protams, ir ļoti labs bokseris. Nopietns pretinieks vidējā svarā viņam būtu Serhio Martiness. Ceru ka tāda cīņa kaut kad nākotnē varētu notikt, tas būtu labs un ļoti interesants mačs."

Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.

Genādijs Golovkins pret Kērtisu Stīvensu kanālā "Viasat Sport Baltic”:
• Svētdien, 3.novembrī 3:00 G.Golovkins - K.Stīvenss

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa

     [+] [-]

, 2013-11-01 18:34, pirms 11 gadiem
Super, nez Mago pret Perezu ar rādīs, vai tikai galveno cīņu.