Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa domā par tikšanu CSKA sākumsastāvā, Gorkšs iekļūst simboliskajā izlasē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņa domā par tikšanu CSKA sākumsastāvā, Gorkšs iekļūst simboliskajā izlasē
Kaspars Gorkšs
Foto: www.readingfc.co.uk

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa krievu medijiem neslēpj, ka vēlas iekļūt Maskavas CSKA sākumsastāvā. Savukārt mūsu aizsargs Kaspars Gorkšs ticis aizvadītās nedēļas Anglijas Čempionāta simboliskajā izlasē.

Aleksandrs Cauņa pēdējās spēlēs nāk uz maiņu Maskavas CSKA sastāvā, pirms divām nedēļām gūstot arī vārtus Čempionu līgas spēlē pret turku "Trabzonspor" (3:0). Mūsu futbolista ambīcijas pie sasniegtā neapstājas, viņs krievu medijiem sacījis: "Varu pateikt, ka pastāvīgi domāju par vietu sākumsastāvā un caur treniņiem cenšos audzēt savu potenciālu, lai nevienā aspektā neatpaliktu no komandas līderiem. Tāpēc trenējos ne tikai kopā ar komandu, bet vēl arī papildus individuāli. Vai esmu izaudzis CSKA? Pašam grūti spriest, bet ir objektīvi apstākļi, kas saistīti ar spēlēšanu Latvijas izlasē: tik daudz, kā pēdējā laikā - četrās spēlēs četri vārti - nekad vēl nebiju guvis." Atgādinām, ka jau rītvakar Cauņa un CSKA Čempionu līgas ietvaros izbraukumā vēlreiz tiksies ar "Trabzonspor".

Tikmēr aizvadītās nedēļas Anglijas Čempionāta simboliskajā izlasē iekļauts Kaspars Gorkšs, kura "Reading" vispirms prata nospēlēt 1:1 ar turnīra līderi "Southampton", bet pēcāk nospēlēja 0:0 ar "Crystal Palace", pie tam tiesnesis apšaubāmi neieskaitīja Gorkša gūtos vārtus (par komandas biedra it kā veiktu pārkāpumu) pašā mača izskaņā. Centra aizsargs Gorkšs kā vienīgais no "Reading" ticis šajā simboliskajā vienpadsmitniekā. Šovakar "Reading" (paralēli Čempionu līgai) kārtējā spēle - izbraukumā jātiekas ar "Nottingham Forest".

Igaunijas futbola portāls soccernet.ee nominējis 10 uzbrucējus uz Igaunijas čempionāta labākā uzbrucēja godu. Saprotams, ka iekļauts Aleksandrs Čekulajevs, kuram pēc visiem loģikas likumiem noteikti arī jāuzvar šajā nominācijā. Vēl pieminēsim, ka Aleksandra Starkova trenētajā "Baku", kuru pārstāv arī Māris Verpakovskis un Deniss Ivanovs, atgriezies tehniskais brazīliešu uzbrucējs Žaba, kurš savulaik pameta klubu pēc konflikta ar Starkovu. Tagad it kā viss esot kārtībā, un Žaba būs ļoti nopietns Verpakovskim (un kostarikānim Parksam) konkurents uz vietu sākumsastāvā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-11-01 18:50, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Nu jāizkonkurē Tosičs, kas ir gandrīzvai neiespējami
tu tak neko nezini delkam kautko rakstit ;/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-11-01 20:20, pirms 13 gadiem
Augstas klases komandās ir daudz meistarības līmeņa ziņā līdzvērtīgu spēlētāju un teikt, ka Cauņam ir neiespējami izkonkurēt Tosiču, nav prāta darbs. Spēlētāja gatavība spēlei var mainīties ļoti strauji, bet Cauņa šobrīd ir patiešām ļoti labā formā, spēj saasināt uzbrukumu!