Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināms izlases sastāvs atbildes spēlei pret ungāriem – Rammu nomaina Štāls

Jānis Celmiņš

Zināms izlases sastāvs atbildes spēlei pret ungāriem – Rammu nomaina Štāls
Austris Štāls
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas vīriešu volejbola izlase turpina gatavošanos Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra atbildes spēlei pret Ungārijas valstsvienību. Izlases galvenais treneris Raimonds Vilde sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka atbildes spēlē Latvijas izlases sastāvā būs viena izmaiņa – Valteru Rammu nomainīs Austris Štāls.

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu volejbola valstsvienība piektdien 2012. gada Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē viesos Keškemecas pilsētā ar rezultātu 3:2 apspēlēja Ungārijas izlasi, sperot soli pretī priekškvalifikācijas turnīram. Jau sestdien (3. septembrī) komandas tiksies atkārtoti, šoreiz Jelgavā.

Pēc atgriešanās no Ungārijas Latvijas izlase turpināja gatavoties 15 cilvēku sastāvā, bet šodien uz Jelgavu dosies 12 vīru sastāvā. Problēmas ar veselību (acs) radušās Valteram Rammam, tāpēc viņa vietā otrajai spēlei tiks pieteikts Austris Štāls. Izlases galvenais treneris Vilde atklāj, ka šāds lēmums pieņemts balstoties uz to, ka Austrim ir stabila servju uzņemšana, kas varētu noderēt atbildes spēlē Jelgavā.

Visi pārējie Latvijas izlases volejbolisti ir gatavi cīņām un jau šovakar dosies uz Jelgavu. Piektdien izlasei Zemgales Olimpiskajā centrā paredzēti divi treniņi, sestdien viens, bet vakarā otrais mačs pret ungāriem. Tā sākums pulksten 19.00, tiešraide LTV7.

Nākamajā kārtā iekļūs izlase, kura uzvarēs abas spēles. Ja katrai izlasei būs viena uzvara un viens zaudējums, tad neatkarīgi no tā ar kādu rezultātu būs uzvarēta vai zaudēta spēle, tiks spēlēts "zelta sets" līdz 15 punktiem. Šīs kārtas pāra uzvarētājs iekļūs nākamajā kārtā jeb tā sauktajā priekškvalifikācijas turnīrā, kas risināsies no 22. - 27. novembrim. Priekšvalifikācijas turnīrā komandas sadalītas trīs grupās četrām komandām. Katras grupas uzvarētāja nodrošinās dalību pēdējā atlases kārtā – kvalifikācijas turnīrā, kur astoņu Eiropas valstu izlases cīnīsies par vienu ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm. Kvalifikācijas kārta risināsies 2012. gada 8. - 13. maijā.

Izlases sastāvs otrajai spēlei pret ungāriem:

Deniss Petrovs, Agris Leitis (cēlāji), Viktors Koržeņevičs, Jānis Vāvers, Armands Celitāns (pirmie tempi), Austris Štāls, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Ansis Medenis (otrie tempi), Gundars Celitāns, Hermans Egleskalns (diagonāles) un Ingars Ivanovs (libero).

     [+] [-]

, 2011-09-01 20:27, pirms 13 gadiem
Austris Štāls- otrais temps!

     [+] [-]

, 2011-09-01 22:50, pirms 13 gadiem
izlasi un tad runā ...

     [+] [-]

, 2011-09-02 14:43, pirms 13 gadiem
eatm rakstīja: Austris Štāls- otrais temps!
Viņš varēs pastiprināt servju uzņemšanu vajadzīgā brīdī.

     [+] [-]

, 2011-09-02 17:08, pirms 13 gadiem
eatm rakstīja: Austris Štāls- otrais temps!
Un kas, vai viņš slikti spēlēja, kad bija otrais temps? Neviens nevarēja nobloķēt, kad gāja sist no 2. un cēla Krūms, viņiem bija kas īpaši norunāts kur tieši cels. Pajautā trenerim J. Deviekusa k-gam. Un pastiprinās uzņemšanu, cēlājs varēs labāk izmētāt.

     [+] [-]

, 2011-09-03 11:57, pirms 13 gadiem
diez kas jau nav, servju uzņemšana ir laba un svarīga lieta, bet nu uzbrukuma potenciāls vinjam nav - auguma parametri un lēciena augstums nav no izcilākajiem, šāds uzbrucējs var tikai uz ātrām bumbām apspēlēt viena cilvēka bloku