Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Nigērijas galvenais treneris Keši atkāpies no amata

Agris Suveizda

Nigērijas galvenais treneris Keši atkāpies no amata
Stīvens Keši
Foto: Press Association Images/Scanpix

Pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas no amata atkāpies Nigērijas izlases galvenais treneris Stīvens Keši. Viņš valstsvienību vadīja pēdējos divarpus gadus.

"Draugi, tas ir bijis labs laiks un esmu izbaudījis katru mirkli. Tas ir bijis gods trenēt Superērgļus. Tomēr ir pienācis laiks atvadīties," mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja Stīvens Keši.

"Puiši ir darījuši mūs lepnus, paldies par jūsu atbalstu visa ceļa garumā. Pat, ja mēs esam izstājušies. Mēs piecelsimies, jo esam Nigērija," rakstīja Keši. "Paldies par jūsu iedrošinājuma vārdiem. Liels paldies Vinsentam [Enjeamam] un puišiem."

Jau vēstījām, ka pēc spēles par karjeras beigām izlasē paziņoja nepilnus 34 gadus vecais aizsargs Džozefs Jobo, kurš kompensācijas laikā raidīja bumbu savos vārtos. "Apsveicu Džozefu Jobo ar viņa simto spēli. Viņš ir labi kalpojis Nigērijai. Runājot par viņa karjeras beigām izlasē, vēlu viņam veiksmi nākotnē," rakstīja Keši.

Bijušais Nigērijas izlases futbolists Stīvens Keši, kuram janvārī apritēja 52 gadi, par Nigērijas valstsvienības galveno treneri kļuva 2011. gada novembrī. Iepriekš Keši vairākkārt ir vadījis Togo izlasi, 2006. gadā ar to negaidīti iekļūstot Pasaules kausa izcīņā. Keši strādājis arī ar Mali izlasi.

Stīvens Keši tādējādi ir kļuvis par sesto galveno treneri, kurš atkāpies Pasaules kausa laikā. Iepriekš par aiziešanu paziņoja arī Luiss Svaress (Hondurasa), Karlušs Keirošs (Irāna), Alberto Dzakeroni (Japāna), Čezāre Prandelli (Itālija) un Sabrī Lamušī (Kotdivuāra).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/OfficialKeshi

  +4 [+] [-]

, 2014-07-01 10:51, pirms 10 gadiem
Šis treneris noteikti var lepoties ar Nigērijas izlases sasniegto. Īpaši ar uzvaru tajā Āfrikas kausā. Arī vakar varēja uzvarēt, ja ne tiesnešu labvēlība pret Franciju. Vienam otram Itālijas spēlētājam par mazāk bīstamu spēli parādīja sarkano kartiņu.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-01 12:53, pirms 10 gadiem
Roj Hodžson, kad pieņemsi savu godīga vīra lēmumu ?