Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes pussargam de Jongam Pasaules kauss beidzies

Rolands Eliņš

Nīderlandes pussargam de Jongam Pasaules kauss beidzies
Naidžels de Jongs
Foto:AFP/Scanpix

Nīderlandes izlasei Pasaules kausa finālturnīrā vairs nevarēs palīdzēt pussargs Naidžels de Jongs, kurš guvis gurna savainojumu. Atveseļošanās periods tiek norādīts divu līdz četru nedēļu robežās.

Naidžels de Jongs tika nomainīts astotdaļfināla spēles pret Meksiku izskaņā, un bažas par spēlētāja veselību pauda arī treneris Luiss van Gāls. Nīderlandes Futbola asociācija apstiprinājusi šo bažu pamatotību, pavēstot, ka de Jongam finālturnīrs ir noslēdzies.

De Jongam, kurš ieņēma ļoti svarīgu lomu Nīderlandes salīdzinoši jaunās izlases vidējā līnijā, konstatēts muskuļa sastiepums, un viņš nevarēs spēlēt 2-4 nedēļas. 29 gadus vecais "Milan" futbolists gan paliks kopā ar izlasi, jau Brazīlijā uzsākot rehabilitācijas kursu.

Naidžels de Jongs Nīderlandes izlasē aizvadījis 75 spēles un guvis vienus vārtus. Šajā Pasaules kausā de Jongs palīdzēja savai izlasei uzvarēt B grupā un astotdaļfinālā pieveikt Meksiku, savukārt no malas viņam būs jānoskatās Nīderlandes duelis ar Kostariku piektajā jūlijā (23:00 pēc Latvijas laika), kā arī pusfināls, ja Nīderlande tajā iekļūs.

Izmantotie resursi:
Liesblessure Nigel de Jong | OnsOranje

  -1 [+] [-]

, 2014-07-01 20:43, pirms 10 gadiem
Peec raksta sanaak ka tiek pieljauta iespeeja ka Holande speelees pusfinaalaa bet finaalaa ne..

  +2 [+] [-]

, 2014-07-01 21:13, pirms 10 gadiem
Jā,Holandei šī spēlētāja tiešām pietrūks,nez kas būs maiņā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-01 23:58, pirms 10 gadiem
ja nemaldos, maiņa notika jau pašā spēles sākumā

     [+] [-]

, 2014-07-02 02:25, pirms 10 gadiem
zhagga rakstīja: ja nemaldos, maiņa notika jau pašā spēles sākumā
Tieši tā!!!