Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ čempionāts beidzies ASV kapteinim Abdelkaderam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Traumas dēļ čempionāts beidzies ASV kapteinim Abdelkaderam
Džastins Abdelkaders (vidū) pēc traumas gūšanas. Foto: EPA/Scanpix

ASV hokeja izlase informējusi, ka gūtā ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ 2021. gada pasaules čempionāts hokejā noslēdzies komandas kapteinim Džastinam Abdelkaderam. Par jauno kapteini iecelts Braiens Boils, kuram šis ir debijas čempionāts.

ASV hokeja izlase pagaidām veiksmīgi aizvada 2021. gada pasaules čempionātu, pēc sešām spēlēm iekrājot 15 punktus un laicīgi nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. Šodien pēcpusdienā ASV aizvadīs pēdējo grupas spēli pret Itāliju un uzvaras gadījumā ASV uzvarēs B apakšgrupā.

Kļuvis zināms, ka ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ čempionāts beidzies ASV kapteinim Džastinam Abdelkaderam, kuram šis ir piektais pasaules čempionāts karjerā. Traumā Abdelkaders iedzīvojās uzvarā pār Vāciju ar 2:0. Paredzams, ka hokejists paliks kopā ar komandu līdz čempionāta beigām. Sešās spēlēs uzbrucējs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Abdelkadera vietā par ASV izlases kapteini iecelts Braiens Boils, bet par viņa asistentiem Mets Rojs un Kolins Blekvels. Boilam šis ir pirmais pasaules čempionāts. Sešās spēlēs uzbrucējs guvis vienus vārtus un vienu reizi rezultatīvi piespēlējis. Karjeras laikā Boils bijis kapteinis divās NHL komandās - Tampabejas ''Lightning'' un Ņūdžersijas ''Devils''.

Izmantotie resursi:
https://teamusa.usahockey.com/news_...