Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Lazio" direktors: "Kloze paliks; tuvākajās dienās būs jauns papildinājums"

"Lazio" direktors: "Kloze paliks; tuvākajās dienās būs jauns papildinājums"
Romas "Lazio" sporta direktors Igli Tare
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba Romas "Lazio" sporta direktors Igli Tare atklājis, ka pieredzējušais vācu uzbrucējs Miroslavs Kloze paliks komandā, turklāt šonedēļ tiks paziņots par līguma noslēgšanu ar kādu jaunpienācēju.

Svētdien Romas "Lazio" komanda A sērijas sezonas pēdējā mačā viesos ar 4:2 pārspēja SSC "Napoli" un nodrošināja vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas play-off kārtā, bet Tare apliecināja, ka līgums ar komandas galveno treneri Stefāno Pioli tiks pagarināts.

"Kloze paliks pie mums, viņš nav izteicis vēlmi pamest komandu un viņam ir spēkā līgums vēl uz sezonu," norādījis "Lazio" sporta direktors.

"Mums jāpaņem dažas brīvdienas un tad jāatsāk darbs. Mēs jau esam iegādājušies trīs spēlētājus, bet vēl divi jaunpienācēji paaugstinās komandas līmeni. Mēs parakstīsim līgumus ar centra aizsargu un uzbrūkošā tipa pussargu, bet tuvākajās dienās paziņosim par vēl vienu papildinājumu," pastāstījis Tare.

"Pioli? Viņa līgums nebeigsies. Tas tika automātiski pagarināts pēc kvalificēšanās Čempionu līgai. Esam priecīgi un pateicīgi sastrādāties ar tādu treneri, kā viņš," piebildis kluba sporta direktors.

Izmantotie resursi:
football-italia.net


, 2015-06-01 17:48, pirms 9 gadiem
Roma nodrosinaja spelesanu Cempionu liigas pamatturniiraa, Lazio buus jaaspeelee kvalifikaacijaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-01 19:15, pirms 9 gadiem
Klozii, labakais pasaule sava joma!
, 2015-06-01 21:54, pirms 9 gadiem
Gan Kloze pievienosies MLS pēc 10 gadiem...
Tjagu Mota. Foto: Gianluca Ricci/IPA Sport/Zumapress.com/Scanpix
2

Boloņu līdz vēsturiskam panākumam aizvedušais Mota vadīs "Juventus"

Autoritatīvais futbola žurnālists Fabricio Romano ziņo, ka Turīnas "Juventus" un iepriekšējais "Bologna" galvenais treneris Tjagu Mota noslēguši savstarpēju vienošanos, kas paredzēta līdz 2027. gada vasarai.
Federiko Dimarko. Foto: Reuters/Scanpix
2

ASV investīciju fonds pārņem Itālijas A sērijas čempioni ''Inter''

ASV investīciju fonds ''Oaktree'' paziņojis, ka pārņems Itālijas A sērijas čempiones Milānas ''Inter'' īpašumtiesības pēc tam, kad kluba līdzšinējie īpašnieki nav spējuši segt parādsaistības.
Kenans Jildizs un Federiko Kjēza. Foto: Reuters/Scanpix

"Juventus" galotnē Boloņā cīņā par trešo vietu atspēlē trīs vārtu deficītu

Itālijas futbola čempionātā platu soli pretī trešajai vietai varēja spert "Bologna", taču tiešo konkurentu cīņā Turīnas "Juventus" izglābās no 0:3, turnīra tabulā joprojām ir līdzās un krietni palielināja Bergamo "Atalanta" cerības uz trešo vietu.