Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vai "Lāses" volejbolisti bronzas medaļas kaklā kārs jau šovakar?

Jānis Celmiņš

Vai "Lāses" volejbolisti bronzas medaļas kaklā kārs jau šovakar?
Aleksandrs Kudrjašovs
Foto: Renārs Buivids

Vai „Lāses” volejbolisti bronzas medaļas kaklā kārs jau šovakar? Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērijas pirmais mačs liek domāt, ka atbilde uz šo jautājumu ir apstiprinoša, taču… otrais mačs rīdziniekiem jāaizvada Daugavpilī, kur grūti klājas gandrīz visām komandām.

Latvijas čempionāta bronzas sērijā līdz divām uzvarām šogad cīnās „Lāse-R / Rīga” un „Daugavpils Universitāte”. Pirmajā sērijas spēlē Rīgā uzvaru ar 3:0 svinēja laukuma saimnieki, sperot platu soli pretī bronzas medaļām. Daugavpilieši noteikti domā citādāk un uzvara šīvakara mačā nozīmēs, ka sērijā būs nepieciešams trešais mačs.

Mini sērijas pirmajā spēlē šaubas par uzvarētājiem bija tikai retumis. „Lāse” spēli aizvadīja bez lieliem kritumiem un treneris Vilde pēc mača varēja būt apmierināts. Rezultatīvākais viņa vadītajā komandā bija Aleksandra Kudrjašovs ar 15 gūtiem punktiem, Jānim Vāveram 11 gūti punkti. Skaidrs, ka „Lāses” komanda sēriju vēlas noslēgt jau šodien, bet daugavpilieši, visticamāk, grib to pagarināt. Kas no tā visa sanāks, redzēsim. Skaidrs, ka Latvijas Volejbola federācijas pārstāvjiem, kausam par trešo vietu un bronzas medaļām šodien jāceļo uz Daugavpils pusi…

Maču tiešraidē demonstrēs portāls Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvās TV 411. kanāls). Cīņas sākums Daugavpils OC pulksten 18.00.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-01 11:48, pirms 12 gadiem
Kad būs zināms Navionālās līgas spēļu grafiks medaļniekiem? Šobrīd volejbola mājas lapā nav nekāda info!