Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Sērijas turpinājums solās būt aizraujošs"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Sērijas turpinājums solās būt aizraujošs"
Agris Leitis
Foto: Jānis Slišāns

Pēc Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas otrās spēles viedoklis par spēli bija „Biolars” komandas cēlājam Agrim Leitim. Volejbolists gan paguva atskatīties uz aizvadīt spēli, gan 1. aprīļa priekšvakarā pavilka uz zoba kādu savu komandas biedru.

Jau ziņojām, ka finālsērijā rezultāts pēc otrās spēles kļuvis neizšķirts 1-1. „Biolars” volejbolisti sestdien savā laukumā „Poliurs/Ozolnieku” komandu pieveica smagā piecu setu cīņā – 3:2.

„Ozolnieku komanda šobrīd ir ļoti labā formā. Uzskatu, ka mēs šodien paveicām labu darbiņu un sērijas turpinājums solās būt ļoti aizraujošs,” pēc finālsērijas otrā mača pauž „Biolars” komandas viens no līderiem – komandas cēlājs Agris Leitis. „Viņu pluss ir tas, ka viņi jau daudzus gadus, vairāk vai mazāk, spēlē kopā. Saprotas bez vārdiem, zina kurā brīdī ko no kura var sagaidīt. Šajā spēlē tas ir ļoti svarīgi. Es komandu vēl tikai iepazīstu – lēnām esmu sapratis, kurā brīdī, kuram dot un, kuru pietaupīt kādai citai epizodei. Es šo spēli centos izbaudīt un jāsaka, ka sanāca,” skaidro Leitis, kurš Jelgavas komandai pievienojās sezonas vidusdaļā, kad debitēja komandā īsi pirms Latvijas kausa izcīņas.

Jelgavas komandas cēlājam ir savs viedoklis arī par katras komandas laukuma priekšrocībām. „Šeit (Jelgavā) tomēr spēlēt ir nedaudz vieglāk. Es esmu daudz spēlējis Ozolniekos, taču vienalga nav viegli. Tur atlaides sev nevari dot ne brīdi, visu laiku jāšancē. Abām komandām Latvijas čempionāts ir prioritāte, lai cik tas arī skumji nebūtu,” atzīst Leitis.

„Man gribētos uzspēlēt visas piecas spēles sērijā. Pretinieku lielākas pluss ir saspēlēts sastāvs, mums tomēr tas nav tik stabils. Trenerim bieži nākas zīlēt ar sastāva izvēli, Ozolniekiem šādas prātošanas ir mazāk. Mēs esam jauna komanda, kurai tās pieredzes šādās sērijās nav tik liels. Čaļiem ir jāsaprot, ka arī treniņos ir jāstrādā ar pilnu atdevi. Paskatāmies uz to pašu Pļaviņu, viņš šobrīd ir lieliskā formā. Vai kāds viņu spiež trenēties? Nē, viņš pats saprot, ka ar darbu var sasniegt daudz,” pauž Leitis.

Pēc uzvarētas spēles 1. aprīļa priekšvakarā Agris paspēj arī pajokot. „Paskaties, piemēram, uz Artūru Vitkovski… Viņam ir smuka matu frizūra, viņš pat neies dušā, lai saglabātu šo frizūras formu… Tas bija mūsu komandas mazais noslēpums, kurš tagad ir atklāts. Meitenes, turiet īkšķi par mūsu komandas spēlētāju ar astoto numuru,” smejot saka Leitis.

Sērijas trešā spēle jau trešdien Ozolnieku Sporta namā. Šī mača tiešraide Sportacentrs.com TV!

  +3 [+] [-]

, 2012-04-01 13:34, pirms 12 gadiem
haha

     [+] [-]

, 2012-04-01 18:50, pirms 12 gadiem
smuka frizūra