Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" pēcspēles metienu sērijā pieveic Sanhosē, uzvar arī Vašingtona un Toronto

Krišs Upenieks

"Red Wings" pēcspēles metienu sērijā pieveic Sanhosē, uzvar arī Vašingtona un Toronto
Petrs Mrazeks
Foto: USA Today Sports

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā aizvadītas trīs spēles, un pie uzvarām tika Detroitas ''Red Wings'', Vašingtonas ''Capitals'' un Toronto ''Maple Leafs''.

Drošāku uzvaru izcīnījusi Toronto ''Maple Leafs'', kas savā laukumā pilnībā dominēja spēlē pret Ņujorkas ''Islanders''. Toronto izpildīja 50 metienus pa vārtiem, guva piecus bezatbildes vārtus un sagrāva Ņujorku ar 5:0. Toronto pēc šī panākuma ar 63 punktiem nostiprinājās Austrumu konferences turnīra tabulas labāko četriniekā, bet ''Islanders'' ir punkta attālumā no ''play-off'' zonas.

Piecus vārtus pēc kārtas guva arī Vašingtonas ''Capitals'', kurai spēlei gan izvērtās krietni smagāka, jo mājinieki pirmajā periodā pret Filadelfijas ''Flyers'' nonāca iedzinējos ar 0:2. Otrajā periodā Vašingtona lieliski izmantoja savas iespējas un jau panāca 3:2 handikapu, bet beigās pieveica pretiniekus ar 5:3. Jāpiemin, ka Vašingtona pa vārtiem meta 25 reizes, tādējādi realizēja 20% metienus. Vašingtona ar 65 punktiem Austrumos ir trešā, bet ''Flyers'' iekrājusi 56 punktus un noslēdz labāko astotnieku.

Līdz pēcspēles metienu sērijai nonāca spēle starp Detroitas ''Red Wings'' un Sanhosē ''Sharks''. 60 minūtes noslēdzās ar rezultātu 1:1, arī trīs pret trīs hokejā komandas uzvarētāju noskaidrot nevarēja, bet bullīšos noorganizēja 14 metienus, septītajā sērijā Detroitai uzvaru nodrošinot Džastinam Abdelkaderam. Detroita Austrumos ar 48 punktiem ir 12. vietā, astoņus punktus no ''play-off'' zonas. Savukārt Sanhosē iekrājusi 60 punktus un ir piektajā vietā Rietumu konferencē.

NHL, 1. februāris

SpēleRezultāts
Maple Leafs - Islanders5:0
Red Wings - Sharks2:1 PM
Capitals - Flyers5:3

     [+] [-]

, 2018-02-01 09:33, pirms 6 gadiem
"Red Wings" pēcspēles metienu sērijā sakauj Sanhosē, uzvar arī Vašingtona un Toronto

Skaļš virsraksts.Drīzāk Detroita izmocīja uzvaru

     [+] [-]

, 2018-02-01 10:34, pirms 6 gadiem
Islanderi nosprauduši mērķi šosezon ielaist visvairāk vārtus līgā. Pagaidām izdodās, un pie tam pārliecinoši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja