Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo gatavs runāt par komandas maiņu, ja turpinās sēdēt uz soliņa

Agris Suveizda

Rondo gatavs runāt par komandas maiņu, ja turpinās sēdēt uz soliņa
Reižons Rondo un Freds Hoibergs
Foto: AP/Scanpix

Čikāgas "Bulls" saspēles vadītājs Reižons Rondo pēdējos divos zaudējumos pret Indianas "Pacers" (101:111) un Milvoki "Bucks" (96:116) aizvadīja tikai 11 minūtes, sportisku iemeslu dēļ paliekot malā pēdējos trijos puslaikos. 30 gadus vecais Rondo ir gatavs turpināt strādāt un progresēt, taču gadījumā, ja ilgāku laiku joprojām paliks malā, ir gatavs arī meklēt jaunu komandu.

"Mēs ar Garu [Formenu, ģenerālmenedžeri] tiksimies un runāsim," pēc spēles pret Milvoki sacīja Reižons Rondo. Vaicāts, vai gadījumā, ja turpinās nespēlēt, runās ar komandas vadību par iespēju mainīt vienību, Rondo atbildēja apstiprinoši: "Pilnīgi noteikti!"

Rondo sacīja, ka viņu nepārsteidz tas, ka galvenais treneris Freds Hoibergs viņa vietā priekšroku deva Maiklam Kārteram-Viljamsam, taču nepiekrīt trenera argumentiem. "Šī mums ir sarežģīta sezona, kurā mūsu sniegums lēkā augšā lejā, tādēļ komandā tiek meklēti risinājumi, kā situāciju labot. Hoibergs [pirms spēles pret Milvoki] man sacīja, ka pēdējās piecās spēlēs esmu izskatījies lēns. Viņš man visu laiku vaicā, vai esmu vesels. Atbildēju, sakot, ka, manuprāt, tik labi šosezon vēl neesmu juties. Taču viņš ir galvenais treneris, tāpēc skatīsimies, kas notiks."

"Kas notiks tālāk? Es uzsprāgšu!" jokojot atbildēja Rondo, kuram Čikāgas "Bulls" ir jau ceturtā komanda trīs sezonās. "Nē, netaisos eksplodēt. Turpināšu strādāt, ieguldīšu darbu, vairāk spēlēšu viens pret vienu, rūpēšos par savu ķermeni un palīdzēšu jaunajiem ar padomu, cik vien spēšu, atbalstot viņus no rezervistu soliņa."

44 gadus vecais Freds Hoibergs pēc iepriekšējā mača medijiem teica, ka Rondo netiek nosēdināts uz visiem laikiem: "Turpināsim izskatīt situāciju, skatīties, kurā virzienā dodamies. Rondo uz soliņa bija lielisks, atbalstīja puišus un bija profesionāls. Skatīsimies, kāda būs situācija pirms nākamās spēles."

Vasarā Rondo ar "Bulls" parakstīja divu gadu līgumu par 28 miljoniem ASV dolāru, no kuriem garantēts gan ir tikai pirmais gads. "Sakramento man bija diezgan laba sezona," teica Rondo. "Varēju lietas darīt citādi, bet, protams, zināju, ka, pārnākot uz šejieni, viss mainīsies, jo te ir Dveins Veids un Džimijs Batlers. Esmu ar to apmierināts. Sākumā runājām ar Fredu, un viņš teica, ka varēšu daudzās izspēlēs uzņemties iniciatīvu, taču spēles un visas sezonas gaita situāciju var mainīt."

Šajā sezonā Rondo piedalījies 29 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā. Amerikānis vidēji aizvadījis 30 minūtes, guvis 7,2 punktus, izdarījis 7,1 rezultatīvu piespēli, izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas un pieļāvis 2,8 kļūdas. Iepriekšējā sezonā Sakramento "Kings" rindās viņa statistika bija 35 minūtes, 11,9 punkti, 11,7 rezultatīvas piespēles, 6,0 atlēkušās bumbas un 3,9 kļūdas. Čikāga ar 16 uzvarām un 18 zaudējumiem Austrumu konferencē ir noslīdējusi uz desmito vietu.

Izmantotie resursi:
Rajon Rondo to meet with Chicago Bulls GM Gar...

1 2 36 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2017-01-01 22:34, pirms 7 gadiem
Uz Knicks! Metiena nav, bet piespēles izcilas var iedot.

     [+] [-]

, 2017-01-01 22:38, pirms 7 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Uz Knicks! Metiena nav, bet piespēles izcilas var iedot.
Kāda jēga, ja pārējie džeki nekustās? NYK ir drausmīga gan uzbrukuma, gan aizsardzības taktika. Viss balstās uz 1 v 1 apspēlēšanu, 3p, varbūt kādreiz pickenroli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-01-01 23:15, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Jau Rozitis un Jenings ir, ka vini dalis to speles laiku?
Rose drosi var mainit pret Rondo. Triini abi nevar iemest, bet Rajon vismaz neskopojas ar piespelem. Aizsardziba RJ ari labaks, bet gan jau, ka urbis paliks NY.

     [+] [-]

, 2017-01-01 23:41, pirms 7 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Uz Knicks! Metiena nav, bet piespēles izcilas var iedot.
Tādi PG bez metiena, šobrīd aizbāztai līgai ar PG, nekur nav vajadzīgi. Tas pats ar Rubio. Ja tu nejēdz iemes brīvu pustālo, 3 pt, tad neesi nevienam vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2017-01-01 23:44, pirms 7 gadiem
caurkritusais rakstīja: Rose drosi var mainit pret Rondo. Triini abi nevar iemest, bet Rajon vismaz neskopojas ar piespelem. Aizsardziba RJ ari labaks, bet gan jau, ka urbis paliks NY.
Nost savus speķainos pirkstus no Rozīša!!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-01 23:55, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tādi PG bez metiena, šobrīd aizbāztai līgai ar PG, nekur nav vajadzīgi. Tas pats ar Rubio. Ja tu nejēdz iemes brīvu pustālo, 3 pt, tad neesi nevienam vajadzīgs.
Patiesībā līga ir stipri patukša no "pass first" PG. Knapi uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt. Visi Irvini, Vestbruki un Hādeni (SG pozīcijā viņš bija tikai Oklahomā) būtībā ir combo aizsargi. Kautkā nepiekrītu, ka līgai nevajag pass first. Tādi CP3 joprojām ir zelta vērtībā un vienīgais, kas traucē tādam Rondo, ir viņa raksturs, nevis metiena trūkums. Rubio savukārt ir traumatisks, bet citādi viņa stīli un piespēles būtu vajadzīgi ne tikai Vilkiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-01 23:57, pirms 7 gadiem
Rose vienīgais bonuss pret Rondo ir viņa atlētiskums, eksplozivitāte. Rondo ir labāks defā, piespēlēs! Metiena nav abiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 00:03, pirms 7 gadiem
Uz knicks!! Būs 4 superstāri un tituls garantēts!!!!

     [+] [-]

, 2017-01-02 00:10, pirms 7 gadiem
M8archa rakstīja: Uz knicks!! Būs 4 superstāri un tituls garantēts!!!!
Un spēlēs laiks tiks čakarēts vēl vairāk un atņemtas minūtes. Jennings ir labs pg, bet tikai Hornačeks neizmanto viņu, bet ta kā šonakt bija daudz savainoto viņš sevi lieliski pieradīja - 32pts. Ja Rose nebūtu starting pg, tad būtu vēl trakāk, ja Jennings būtu laukuma, jo ar KP ir laba draudzība un sadarbība uz laukuma.

     [+] [-]

, 2017-01-02 00:33, pirms 7 gadiem
Šausmīgi skatīties uz to,kas notiek ar Buļļiem. Sezonas sākumu šķiet var izskaidrot ar atrašanos uz viļņa vai gluži vienkārši citu komandu ieskriešanos. Kā Bulls fanam sāpīgi,ka pie vadības atrodas tādi kā Gar&Pax. Neko spožu neredzu nākotnē, treneri izvēlēties nejēdz, talanti tiek laisti zudībā...tā padomājot, MVP tika nodzenāts pa laukumu,jo nespēja atrast pienācīgu backup, kādas ir sekas visiem labi zināms. Komandā divi kārtīgi cīnītāji, Gibsons garajā galā, Batlers mazajiem. Ir tikai 2 labi shooteri, MCD un Mirotičs, bet,nē paņem PG kuri neviens 3 nevar iemest. Sajūta,ka spēlētājus ņem tikai pēc uzvārda. Lai viss notiktu Rondo tiešām būtu jāaizmaina,jo ko dod labs piespēlētājs ja komanda nevar iemest no ārienes...Rondo ar Lopezu jāietreido pret kādu tiešām, tiešām augstas klases centru,kas vāc Rebus un spēj uzbrukumā kaut ko izdarīt. Veidam ir jāiet pa PG, tur citu variantu nav, vēl jo vairāk,ja tagad pats var troiku ielikt. Veids,Batlers McDermots, tā jāizskatās buļļu ārējai līnijai, lai kaut nedaudz uzlabotu 3pt.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-02 01:34, pirms 7 gadiem
Kadreiz troikas laida tikai Niks van Eksels, Redzijs Millers, Toni Kukovics. Tagad troikas prasa no visiem,pat centriem. Nav brinums,ka vairs nav neviena Dzordana cieniga speletaja. Pedejie divi vecie buki beidza pagajusho sezon. Liga iet uz dubenu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 02:10, pirms 7 gadiem
Man vienīgajam liekas, ka galvenais kapracis ir Karmelo, kopš viņš tur Ņujorkā ir nekas labs nav bijis

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 03:08, pirms 7 gadiem
Nu Bulls vadība tak ir auni. Jau pirms sezonas visi teica, ka tā komanda nestrādās tā, kā to gaidīja GM. Ko var gribēt ja no starta piecinieka neviens nevar troiku uzmest līgā, kas šobrīd spiež tieši uz 3p metieniem. Ja no itkā 3 labākajiem spēlētājiem Rondo pat nav sliktākais truļu metējs (Veidam pirms sezonas karjeras 3p % bija pat švakāks nekā Rondo) tad te pat nav variantu

Stulbi, ka Rondo atkal pataisa par 'vainīgo', jo nu ir skaidrs, ka ne Batleru ne Veidu prom nelaidīs. Viņam vajadzētu komandu, kur viņš var spēlēt brīvi un dalīt piespēles metējiem, vai garajiem. Sakramento ar Kazinsu tīri labi gāja, nu tikai tas ir Sakramento un vadība ir lohi.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 03:15, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tādi PG bez metiena, šobrīd aizbāztai līgai ar PG, nekur nav vajadzīgi. Tas pats ar Rubio. Ja tu nejēdz iemes brīvu pustālo, 3 pt, tad neesi nevienam vajadzīgs.
Nu bet tak pilna tirsa ar saspēlniekiem, kas troikas nejēdz mest. Karijs, Lilards, Irvings un Pols ir tādi vienīgie, kas stabili liek (runāju, par top saspēlniekiem). RW, Vols, Rozītis tak visi ķieģeļus no troikas laiž. Atšķirība jau tik tāda, ka šie vismaz agresīvi iet uz grozu un no apakšas met. Rondo to jau sen, kopš krustenisko plīsuma, atsakās darīt, kautgan pat Bostonas dienās komandai gāja vislabāk tieši tad, kad viņš spēlēja agresīvi - gāja uz grozu, savilka sev virsū defu un vainu atmeta brīvam uz metienu vai pats no apakšas lika.

     [+] [-]

, 2017-01-02 08:52, pirms 7 gadiem
Rondo, kuram Čikāgas "Bulls" ir jau ceturtā komanda trīs sezonās.

manupraat tieshi shis teikums visvairaak izsaka par pashu Rondo,kaa futbola slavenais treneris Fergusons teica,pirms peerku kaadu speeleetaaju, galvenais ko paarbaudu ir iemesls kaapeec vinja taa briiza komanda ir ar mieru no vinja skjirties

     [+] [-]

, 2017-01-02 10:23, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Patiesībā līga ir stipri patukša no "pass first" PG. Knapi uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt. Visi Irvini, Vestbruki un Hādeni (SG pozīcijā viņš bija tikai Oklahomā) būtībā ir combo aizsargi. Kautkā nepiekrītu, ka līgai nevajag pass first. Tādi CP3 joprojām ir zelta vērtībā un vienīgais, kas traucē tādam Rondo, ir viņa raksturs, nevis metiena trūkums. Rubio savukārt ir traumatisks, bet citādi viņa stīli un piespēles būtu vajadzīgi ne tikai Vilkiem.
Nav jau runa par pass first vai ko. Jāmāk iemest tāpat ir brīvs metiens. Prātā nāk Kids. Nu arī nebija skoreris pirmā domā, bet brīvus truļus sameta.

     [+] [-]

, 2017-01-02 11:29, pirms 7 gadiem
Man liekas, ka Hoibergs nākamgad varētu vairs nebūt Buļļu treneris, jo pagaidām sāk izskatīties iepriekšējās sezonas scenārijs un atkal netiks PO.

     [+] [-]

, 2017-01-02 11:44, pirms 7 gadiem
Speciālist! Toni kukovics??? Kas tas tāds? Es zinu toni kukoc. Bet kas tas par kukoviču? Hey. Es ceru ka tā ir pārrakstīšanās kļūda!! Savādāk jamaina nickname.

     [+] [-]

, 2017-01-02 11:50, pirms 7 gadiem
Apsveicu buļļus ar idiotisko lēmumu to komandu uzmetēju Rondo, kura zelta gadi šķiet bija pirms pāris gadsimtiem, padarīt par starta PG. Realitāte ir tāda, ka viņš nav starta PG līmenis, pat ne tuvu, bet ir pārāk iedomīgs, lai tupētu uz beņķa. Rezultātā, ja tu tādu paņem komandā, tad čakars būs garantēts.

     [+] [-]

, 2017-01-02 12:33, pirms 7 gadiem
Kurš, tad ņems Rondo? Neredzu nevienu komandu, kas gribētu ar viņu krāmēties. Vienīgais 76ers, bet, ko pretī viņi dos?

     [+] [-]

, 2017-01-02 13:01, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kurš, tad ņems Rondo? Neredzu nevienu komandu, kas gribētu ar viņu krāmēties. Vienīgais 76ers, bet, ko pretī viņi dos?
Lai dod Okaforu! Maz ticams,ka atdotu Embīdu, bet uz to arī ļoti cerētu.

     [+] [-]

, 2017-01-02 13:38, pirms 7 gadiem
Okafors uz Celtics ies bet runājot pa Rondo reāli uz KNicks pret Melo jo zinot Rondo viņš nav tik liels individuālists kāds ir Melo nu + viņs var iedot labas un efektīvas piespēles

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 14:32, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: Okafors uz Celtics ies bet runājot pa Rondo reāli uz KNicks pret Melo jo zinot Rondo viņš nav tik liels individuālists kāds ir Melo nu + viņs var iedot labas un efektīvas piespēles
Un kā tieši tu iztēlojies Nyk spēli? Rondo par SF?

     [+] [-]

, 2017-01-02 15:04, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Apsveicu buļļus ar idiotisko lēmumu to komandu uzmetēju Rondo, kura zelta gadi šķiet bija pirms pāris gadsimtiem, padarīt par starta PG. Realitāte ir tāda, ka viņš nav starta PG līmenis, pat ne tuvu, bet ir pārāk iedomīgs, lai tupētu uz beņķa. Rezultātā, ja tu tādu paņem komandā, tad čakars būs garantēts.
Pat teorētiski, ja Rondo piekristu būt pat 6th man kādai komandai, kāds gan labums no backup saspēlnieka, kurš nevar iemest ? Šobrīd vēl vairāk kā nekad 6th ir vainu tieši scoreris vai defa speciālists, Rondo nav ne viens, ne otrs, viņam vajag bumbu lai passus dalītu.
Līdz ar to reāli neredzu variantu, kā viņš kļūtu kautkur par backupu

     [+] [-]

, 2017-01-02 15:05, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Lai dod Okaforu! Maz ticams,ka atdotu Embīdu, bet uz to arī ļoti cerētu.
Baigi šaubos, ka Sixeri dos kādu no saviem centriem (kautkgan itkā vajadzētu no kāda tikt vaļā) pret Rondo.
Šī gada drafts itkā skaitoties atkal extra labs, iespējams, ka viņi vēl grib notankot.

     [+] [-]

, 2017-01-02 15:07, pirms 7 gadiem
Itkā dīvaini skan - kam gan nenoderētu tāds saspēles vadītājs, bet neviens īsti nevar viņam atrast vietu Labi viņš varētu iederēties GSW, tur metēji gandrīz visi, ar Curry ar varētu vienlaicīgi spēlēt, jo Curry pa SG var spēlēt. Bet līgums diezgan paliels, tas varētu būt stūrakmenis, lai viņš pievienotos kādai labai komandai, kuri var pacīnīties playoff.

76ers nav slikts variants Rondo, tur viņam varētu dot zaļo gaismu. Un Buļļiem varētu dot Noel pretīm, abām pusēm būtu izdevīgi. Embed nekādā gadījumā 76ers nemainīs!!!

NY pret Carmelo ar smiekliem saprotams mans viedoklis! Carmelo ir superzvaigzne, vienalga kā viņš spēlē un NY no tā neatteiksies!

Labs variants varētu būt arī Heat priekš Rondo, varētu mainīt pret Dragiču. Iekš Heat ja viņam dotu brīvas rokas ar varētu sanākt.

Bet tāds ir tas NBA, gandrīz visi var nopirkt ko vien vēlas, sagrābjas un tad domā. Tā Dalasa viņu paņēma un nestrādāja nekas, tā Kings paņēma un nestrādāja nekas, tagad Bulls.

     [+] [-]

, 2017-01-02 15:13, pirms 7 gadiem
Nu ir variants, kur viņš gan noteikti noderētu, gan noteikti viņam atrastu vietu - Spurs. Bet ja Spurs viņu nedabūs, tātad Pops viņu neredz savā komandā!

     [+] [-]

, 2017-01-02 16:00, pirms 7 gadiem
Par kādiem Sixeriem Jūs te visi runājat... it sevišķi pret Okaforu!!! Okafors vēl šo un (ja nemaldos) nākamo sezonu spēlēs par rookie algu, bet Rondo jādod 14 milj. Jēga viņiem no Rondo, ja pašiem ir Simmons? Pat, ja viņš šosezon nespēlē, tāpat playoff nespīd, līdz ar to labāk notankot sezonu līdz galam un atkal dabūt labu draft piku, lai nākamajā sezonā varētu bliezt ar Embīdu, Simmons + drafts. Back up centrs Noel un pret Okaforu, kaut ko puslīdz jēdzīgu SF vai PF pozīcijā varētu dabūt.

Apēdīšu savu cepuri (publiski), ja Sixers atdos Okaforu pret Rondo. Pilnīgi nekādas loģikas tur nav...

     [+] [-]

, 2017-01-02 16:18, pirms 7 gadiem
AnimalZ rakstīja: Par kādiem Sixeriem Jūs te visi runājat... it sevišķi pret Okaforu!!! Okafors vēl šo un (ja nemaldos) nākamo sezonu spēlēs par rookie algu, bet Rondo jādod 14 milj. Jēga viņiem no Rondo, ja pašiem ir Simmons? Pat, ja viņš šosezon nespēlē, tāpat playoff nespīd, līdz ar to labāk notankot sezonu līdz galam un atkal dabūt labu draft piku, lai nākamajā sezonā varētu bliezt ar Embīdu, Simmons + drafts. Back up centrs Noel un pret Okaforu, kaut ko puslīdz jēdzīgu SF vai PF pozīcijā varētu dabūt.

Apēdīšu savu cepuri (publiski), ja Sixers atdos Okaforu pret Rondo. Pilnīgi nekādas loģikas tur nav...
Pietam jebkurai komandai tankojot šis drafts ir zelta, jo tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem un Lonzo Ball vispār jau tiek deklarēts kā nākotnes all-star un HOF

     [+] [-]

, 2017-01-02 16:20, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: Okafors uz Celtics ies bet runājot pa Rondo reāli uz KNicks pret Melo jo zinot Rondo viņš nav tik liels individuālists kāds ir Melo nu + viņs var iedot labas un efektīvas piespēles
Melo ir no-trade clause

     [+] [-]

, 2017-01-02 16:28, pirms 7 gadiem
AnimalZ rakstīja: Par kādiem Sixeriem Jūs te visi runājat... it sevišķi pret Okaforu!!! Okafors vēl šo un (ja nemaldos) nākamo sezonu spēlēs par rookie algu, bet Rondo jādod 14 milj. Jēga viņiem no Rondo, ja pašiem ir Simmons? Pat, ja viņš šosezon nespēlē, tāpat playoff nespīd, līdz ar to labāk notankot sezonu līdz galam un atkal dabūt labu draft piku, lai nākamajā sezonā varētu bliezt ar Embīdu, Simmons + drafts. Back up centrs Noel un pret Okaforu, kaut ko puslīdz jēdzīgu SF vai PF pozīcijā varētu dabūt.

Apēdīšu savu cepuri (publiski), ja Sixers atdos Okaforu pret Rondo. Pilnīgi nekādas loģikas tur nav...
Kas tad Noels par back up Centru. SF visdrīzāk tiks ņemts Draftā, jo tā pozīcija visnestabilākā. Par Rondo domājot, neredzu neko nejēdzīgu, jo vēlāk, piemēram kopā ar Ilyasovu varētu ietreidot pret kādu 6th man, vai atkal draftā iet pēc 6th man un treidojoties iegūt pieredzes bagātāku SF. NBA ir arī trakāki treidi notikuši

     [+] [-]

, 2017-01-02 17:06, pirms 7 gadiem
Jūs stulbi esat ?
Kāda velna pēc Sixeriem vēl kautkādus SF draftēt un mainīt kkādus backup PF

Viņiem jau sen vajag saspēlnieku. Kas attiecas uz tām naudas lietām, citur lasīju, ka starp Rondo un Bulls esot iespējams buyout, tāpēc tehniski viņa algu šobrīd var ignorēt. Jautājums tikai, kura komanda uzņemsies to risku viņu ņemt.

     [+] [-]

, 2017-01-02 18:31, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Jūs stulbi esat ?
Kāda velna pēc Sixeriem vēl kautkādus SF draftēt un mainīt kkādus backup PF

Viņiem jau sen vajag saspēlnieku. Kas attiecas uz tām naudas lietām, citur lasīju, ka starp Rondo un Bulls esot iespējams buyout, tāpēc tehniski viņa algu šobrīd var ignorēt. Jautājums tikai, kura komanda uzņemsies to risku viņu ņemt.
Simmons un Rodrigess nav saspēles vadītāji? SF viņiem nav tik augstā līmenī, šobrīd ir Augstākās klases Centrs, labi PF un nākotnes TOP-3 saspič,ja nebūs traumu. SF galīgi tur nav līmenī
1 2 36 komentāri