Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Silovs un Piuss piedalīsies pasaules čempionātā šorttrekā

Jānis Celmiņš

Silovs un Piuss piedalīsies pasaules čempionātā šorttrekā
Haralds Silovs
Foto: AFP/Scanpix

Haralds Silovs un Jānis Piuss trenera Māra Birzuļa vadībā pārstāvēs Latviju Pasaules čempionātā šorttrekā Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā, kas notiks no 19. - 21. martam.

Šīs nedēļas nogalē Sofijā notiks šīs sezonas pēdējās sacensības - pasaules čempionāts šorttrekā. Latviju pārstāvēs Ventspils sporta skolas „Spars” pārstāvji Haralds Silovs un Jānis Piuss. Pasaules čempionātā tiks izcīnīti čempiona tituli vīriešiem un sievietēm 1500 m, 500 m un 1000 m distancēs, kā arī noskaidrots absolūtais čempions pēc papildus 3000 m super fināla skrējiena. Vēl tiks noskaidroti čempioni komandu stafešu sacensībās.

Par favorītiem tradicionāli tiek uzskatīti ASV, Kanādas un Dienvidkorejas pārstāvji. Pēdējie ir gatavi revanšēties pēc neveiksmīgajiem startiem Vankūveras Olimpiādē. ASV startēs bez sava līdera Anton Apolo Ohno. Sofijā jau ir ieradušās visas komandas un visi labākie sportisti.

Piektdien 12:00 pēc Latvijas laika tiks dots starts 1500 m distancē. Mūsu Haralds Silovs centīsies iekļūt kādā no fināliem. Labākais sasniegums Pasaules čempionātā mūsu atlētam ir 11. vieta 2009. gadā 1000 m distancē.

Jēkabs Saulītis nestartēs, jo ir guvis savainojumu. Ar otro numuru šais sacensības tika apstiprināts Jānis Piuss , kam pasaules čempionāts būs debija.

Informāciju sagatavoja:
Kristine Fogele
haraldssilovs.com

     [+] [-]

, 2010-03-18 19:42, pirms 14 gadiem
Lai veicās !!!