Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

papildināts Šorttrekisti 1000 metros ārpus labāko trīsdesmitnieka

Jānis Pārums

Šorttrekisti 1000 metros ārpus labāko trīsdesmitnieka
Jēkabs Saulītis
Foto: LSA

Ungārijas pilsētā Debrecenā notiekošajā pasaules čempionātā šorttrekā šodien sportisti sacentās 1000 metru distancē. Latvijas pārstāvjiem gan neizdevās pārvarētu priekšsacīkšu kārtu.

Jēkabs Saulītis priekšsacīkstēs savā slidojumā lielāko distances daļu slidoja ceturtajā pozīcijā, bet neilgi pirms finiša pakāpās uz trešo vietu (1:36.256), ar ko gan bija par maz, lai kvalificētos nākamajai kārtai. Tajā iekļuva katra slidojuma divi ātrākie dalībnieki. Saulītim līdz otrajai vietai pietrūka vairāk nekā divu sekunžu. Summā viņam 33.vieta.

Roberto Puķītis savā slidojumā sākotnēji izvirzījās otrajā pozīcijā, tad atkāpās uz ceturto, tomēr spēja atkal pakāpties uz trešo vietu, bet neilgi pārsimts metrus pirms finiša piedzīvoja kritienu un finišēja pēdējais. Kopvērtējumā – 44.vieta 48 dalībnieku konkurencē (divi nefinišēja).

Vēlāk par vietu ceturtdaļfinālā dāmām sacentās Evita Krievāne, taču bez panākumiem - savā slidojumā viņa ieņēma pēdējo, piekto vietu, bet summā tika klasificēta 41. vietā (1:36.673) 44 dalībnieču konkurencē.

Līdz ar to Latvijas šorttrekistiem pasaules čempionāts ir beidzies. Augstāko vietu no mūsu valsts pārstāvjiem izcīnīja Roberto Puķītis, kurš 1500 metros ieņēma 18. vietu.

Izmantotie resursi:
ISU : Home

     [+] [-]

, 2013-03-12 09:15, pirms 11 gadiem
Būs labi. Čaļi atpūtīsies pēc sezonas un nākošajā būs spēcīgi.