Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kučvaļska nesapņo par savu daiļslidošanas skolu, nav tik daudz nervu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kučvaļska nesapņo par savu daiļslidošanas skolu, nav tik daudz nervu
Angelina Kučvaļska. Foto: 360TV raidījums "Hattrick ar Puči"

2016. gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas īpašniece Angelina Kučvaļska, viesojoties 360TV raidījumā "Hattrick ar Puči", stāsta par savām gaitām daiļslidošanā, ko savieno ar uzņēmējdarbības vadības studijām.

Pirms teju četriem gadiem finišēja uzreiz aiz EČ pjedestāla. Kādā sportiskajā formā esi tagad? Uz ko esi gatava? "To ir ļoti grūti pateikt. Šobrīd pēc slimības cenšos atgriezties formā, kas bija Tallinas un Rīgas "Volvo Cup" sacensībās. Ja nedēļu slimoji, neko nedarīji un gulēji, tad ir ļoti grūti atgriezties," informē Angelina Kučvaļska. "Neesmu tādā formā, kāda bija 2016. gadā, bet domāju, ka mana forma ir pieņemama."

Krievu meitenes tagad lec trīskāršos un četrkāršos. Tas ir kosmoss? "Daiļslidošana iet uz augšu. Katru gadu kaut kas mainās un parādās kas jauns, tas ir progress," atzīst Latvijas pārstāve, kuras arsenālā nav trīskāršo un četrkāršo lēcienu. Mūsu sportiste daiļslidošanā trenējas trīs stundas dienā, dažreiz pat vairāk, bet svētdienas ir brīvas.

Jautājums no tautas
.

Tas ir dārgs sporta veids. Kurš palīdz finansiāli? "Mēs varam nerunāt par finansēm?" atgaiņājas RSIBA uzņēmējdarbības vadības studente, kura apgūst biznesa veidošanas prasmes. Kas ir tas sapnis, ko gribētu realizēt biznesā? "Pagaidām es par to nedomāju, jo man ir tikai otrais kurss," atzīstas daiļslidotāja.

Bet varbūt gribi atvērt savu daiļslidošanas skolu? "Nē." Tas nav bizness, tur vajag nervus. Bet kāpēc uzreiz nē? "Man nav tik daudz nervu!"

Viena no retajām raidījuma viešņām, kura pareizi atbildēja uz ar savu sporta veidu saistīto erudīcijas jautājumu. 1994. gada olimpiskajās spēlēs Latviju pārstāvēja kāda daiļslidotāja, kura vēlāk kļuva par olimpisko čempioni jau zem citas valsts karoga. Tā bija Jeļena Berežnaja [kā Krievijas pārstāve izcīnīja 2002. gada spēļu zeltu pāriem].

.

Izmantotie resursi:
360TV raidījums "Hattrick ar Puči"