Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs "Grand Prix" sacensībās Kanādā pēc īsās programmas ieņem septīto vietu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vasiļjevs "Grand Prix" sacensībās Kanādā pēc īsās programmas ieņem septīto vietu
Deniss Vasiļjevs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs Kanādā sezonas otrajā "Grand Prix" posmā pēc piektdien aizvadītas īsās programmas ierindojas septītajā pozīcijā.

Vasiļjevs saņēma 30,30 punktus par tehniskajiem elementiem un 39,71 punktu par programmas komponentēm. Viens punkts daugavpilietim tika atņemts, tāpēc viņa izpildījums tika novērtēts ar 69,01 punktiem.

Līderpozīcijās pēc īsās programmas ir japānis Kao Miura, kurš saņēma 94,06 punktus. Par vienu pozīciju zemāk ar 89,98 punktiem atrodas Pekinas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks un Phjončhanas spēļu vicečempions japānis Šoma Uno, bet labāko trijnieku noslēdz Itālijas daiļslidotājs Mateo Rico, kurš ticis pie 81,18 punktiem.

Izvēles programma tiks aizvadīta svētdien plkst.2.43 pēc Latvijas laika.

"Grand Prix" posmā piedalās 11daiļslidotāji.

Šajā sezonā notiks seši "Grand Prix" posmi un finālposms, kas iecerēts no 8. līdz 11.decembrim Itālijas pilsētā Turīnā. Finālposmam kvalificēsies seši labākie daiļslidotāji. Katrs sportists drīkstēs piedalīties divos posmos. Plānots, ka Vasiļjevs startēs arī 11.-13.novembrī Lielbritānijas pilsētā Šefīldā.

Izmantotie resursi:
LETA