Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Daiļslidošanas olimpiskā čempione triumfē skaistuma konkursā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daiļslidošanas olimpiskā čempione triumfē skaistuma konkursā
Gabriela Deilmena: Foto: Miss World Ontario 2020

2018. gada olimpiādes komandu turnīra čempione Gabriela Deilmena guvusi uzvaru Ontario provinces skaistuma konkursā, kvalificējoties "Miss World Canada 2020", kur novembrī notiks cīņa par ceļazīmi uz pasaules konkursu "Miss World".

Ontario pēc iedzīvotāju skaita (apmēram 13.5 miljoni) ir Kanādas lielākā province, apsteidzot Kvebeku (apmēram 8.2 miljoni ) un citas. "Joprojām nespēju noticēt, tas ir tik milzīgs gods," pēc uzvaras atzina Gabriela Deilmena. "Nevaru vien sagaidīt nacionālo konkursu!"

Pateicoties uzvarai Ontario provincē, 22 gadus vecā un vien 155 centimetrus garā Deilmena novembrī startēs "Miss World Canada 2020", kas ir Kanādas nacionālā atlase uz "Miss World". Iespējams, ka nacionālajā līmenī viņai var patraucēt salīdzinoši īsais augums.

Deilmena ir piedalījusies divās olimpiādēs: 2014. un 2018. gada individuālajās sacensībās ieguva attiecīgi 17. un 15. vietu, savukārt Phjončhanas komandu sacensībās izcīnīja zelta godalgu. Individuālajās sacensībās piedalījusies sešos pasaules čempionātos, kur daiļās daiļslidotājas augstākais sasniegums ir bronzas medaļa 2017. gadā. Kanādas čempionātos viņai ir divi zelti un četri sudrabi.

Izmantotie resursi:
newmarkettoday.ca