Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Olimpiskie čempioni dejās uz ledus Papadakisa/Sizerons nākamsezon nestartēs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Olimpiskie čempioni dejās uz ledus Papadakisa/Sizerons nākamsezon nestartēs
Papadakisa/Sizerons. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA--AFP. Pekinas olimpisko spēļu čempioni dejās uz ledus franči Gabriela Papadakisa un Gijoms Sizerons pirmdien paziņoja, ka gadu nepiedalīsies sacensības.

Francijas duets, kuri šogad ne tikai triumfēja Olimpiādē, bet martā arī izcīnīja piekto pasaules čempionu titulu, paziņoja par pauzi no sacensībām, tāpēc viņi nestartēs 2023.gada pasaules čempionātā, kas notiks Japānā.

"Nolēmām paņemt pārtraukumu no sacensībā, lai atpūstos un vairāk koncentrētos šoviem un gala tūrēm," Sizerons teica intervijā ar franču laikrakstu "L'Equipe".

Šis paziņojums vieš šaubas par to, vai pāris vēl nākotnē piedalīsies augstas klases sacensībās.

"Pašlaik skaidri zinām tikai to, ko mēs nedarīsim nākamsezon," stāstīja Papadakis. "Tas nebija grūts lēmums, vienkārši bija grūti to pieņemt mūsu galvās, jo nekad neesam tā darījuši. Tajā pašā laikā bija skaidrs, ka mums vajag atpūtu un nevarēsim atkal piedalīties sacensībās rudenī."

Pekinas olimpiskajās spēlēs pāris izcīnīja pirmo zelta godalgu, jo pirms četriem gadiem Phjončhanas olimpiskajās spēlēs piedzīvoja neveiksmi Papadakis kostīma dēļ un ieņēma otro vietu.

Izmantotie resursi:
LETA