Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Silovs: "Iepriekš nevarēju pat sapņot par tādu treneri kā Voterspūns"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Silovs: "Iepriekš nevarēju pat sapņot par tādu treneri kā Voterspūns"
Haralds Silovs
Foto: AP / Scanpix

Ceturtdien, 21. martā Soču olimpiskajā "Adler-Arena" sāksies pasaules čempionāts ātrslidošanā sprinta distancēs, kur piedalīsies arī latviešu slidotājs Haralds Silovs. Viņš trenējas pie viena no titulētākajiem slidotājiem pasaulē, Silova treneris ir slavenais kanādietis Džeremijs Voterspūns. Mūsu sportists joprojām pieķer sevi ar domu, ka agrāk par kaut ko tādu nespēja pat iedomāties.

"Agrāk nevarēju pat iedomāties, ka mans treneris būs Voterspūns," atzīst latviešu ātrslidotājs. "Tagad esmu jau pieradis, protams. Bet vienalga gadās brīdis, kad sacensībās redzu treneri jakā ar uzrakstu "Latvija" un pieķeru sevi ar domu, ka iepriekš par to nevarēju pat sapņot."

Šobrīd mūsu ātrslidotājs trenējas olimpiskajā "Adler-Arena" slidotavā un ir apmierināts ar tur notiekošo. "Ļoti gaiša slidotava, ļoti komfortabla. Man šeit patiešām patīk," saka Silovs. "Un arī pirmsolimpiskais noskaņojums veidojas. Te ir daudz brīvprātīgo, vienmēr jābūt līdzi speciālai identifikācijas kartei, notiek pārbaudes pie ieejas. Viss ir tieši tā, kā jābūt testu startos."

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2013-03-20 15:23, pirms 12 gadiem
Nu jā, Voterspūns nav nekāds piena puika, elites atlēts savulaik bijis.
Jeremy Wotherspoon - Wikipedia, the free...

  +4 [+] [-]

, 2013-03-20 15:26, pirms 12 gadiem
Tieši tāpat nevarēju iedomāties, ka kādu dienu Silovs iekļūs ātrslidošanas elitē. Joprojām nespēju saprast, kā tas ir noticis

  +1 [+] [-]

, 2013-03-20 16:42, pirms 12 gadiem
Malacis, esi ar savu darbu tādu treneri pelnījis!