Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kučvaļskai personīgais rekords un desmitā vieta Universiādē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kučvaļskai personīgais rekords un desmitā vieta Universiādē
Angelina Kučvaļska. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

LETA. Latvijas daiļslidotāja Angelīna Kučvaļska nedēļas nogalē Leikplesidā izcīnīja desmito vietu 30. Ziemas Universiādes sacensībās.

Sestdien īsajā programmā tiesneši Kučvaļskas sniegumu novērtēja ar 59,05 punktiem, kas ir par 7,48 punktiem vairāk nekā sportistes personīgais rekords. Šāds sniegums deva septīto vietu 34 sportistu konkurencē.

Svētdien izvēles programmā piedalījās īsajā programmā labāko 24 sportistu pulkā iekļuvušās daiļslidotājas. Kučvaļska uzrādīja savu sezonas labāko rezultātu, tiekot pie 92,62 punktiem un ieņemot 11.vietu.

Summā Latvijas sportiste sasniedza 151,67 punktus, par 0,81 punktu uzlabojot personīgo rekordu un izcīnot desmito vietu.

Uzvaru ar 221,18 punktiem izcīnīja šīs sezonas "Grand Prix" finālsacensību čempione Mai Mihara no Japānas. Otrā ar 217,42 punktiem bija viņas tautiete, Pekinas olimpisko spēļu bronzas medaļas laureāte Kaori Sakamoto, bet trešo vietu ar 200,16 punktiem ieņēma Dienvidkorejas daiļslidotāja Jelima Kima.

Ziemas Universiādē, kas līdz 22.janvārim notiks ASV pilsētā Leikplesidā, Latviju pārstāvēs 25 sportisti no 11 augstskolām.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja