Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Fomčenkovai junioru "Grand Prix" posmā devītā vieta pēc īsās programmas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Fomčenkovai junioru "Grand Prix" posmā devītā vieta pēc īsās programmas
Nikola Fomčenkova. Foto: Oļegs Ņikišins/ISU

LETA. Latvijas daiļslidotāja Nikola Fomčenkova Gdaņskā notiekošajā junioru "Grand Prix" posmā ieņem devīto vietu pēc ceturtdien aizvadītās īsās programmas.

Tiesneši 14 gadus vecās sportistes sniegumu novērtēja ar 53,94 punktiem, no kuriem 31,38 bija par tehniskajiem elementiem un 22,56 - par programmas komponentēm.

Līdere pēc īsās programmas ir 69,00 punktus nopelnījusi japāniete Ami Nakai. Īsajā programmā piedalījās 48 daiļslidotājas.

Tikmēr Kirila Korkača sniegums tika novērtēts ar 51,57 punktiem, saņemot 25,32 punktus par tehniskajiem elementiem un 26,25 - par programmas komponentēm.

30 daiļslidotāju konkurencē pēc īsās programma līderis ir Japānas sportists Takeru Amine Kataise, kurš nopelnījis 79,06 punktus, bet Latvijas daiļslidotājs ierindojas 19.pozīcijā.

Izvēles programma juniorēm notiks piektdien, bet junioriem - sestdien.

Izmantotie resursi:
LETA