Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Krievijas čempionāts distanču slēpošanā notiks ar skatītāju klātbūtni

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Krievijas čempionātā distanču slēpošanā, kas norisināsies no 27.marta līdz 4.aprīlim, dalībniekiem nebūs atņemts ierastais skatītāju atbalsts un ovācijas, jo organizatori ir atļāvuši skatītājiem klātienē vērot sacensības.

Šo sestdien Krievijas pilsētā Tjumeņā trīs nedēļas pēc pasaules čempionāta sāksies Krievijas čempionāts distanču slēpošanā. 16.martā tika paziņots, ka čempionātam jānotiek bez skatītājiem, taču čempionāta rīkotāji ir izvērtējuši situāciju un līdz ar to arī mainījuši savu sākotnējo lēmumu par skatītāju aizliegumu. Vienīgais nosacījums, kas būs jāievēro, proti, tribīnēs skatītāji nedrīkstēs pārsniegt 50%. Uz katru sacensību dienu tiks tirgotas ne vairāk kā 2250 biļetes.

Citos sporta veidos Krievijā, ieskaitot arī tos, kas notiek iekštelpās, šajā gadā aktīvi ne tikai norisinās valsts čempionāti, bet tie notiek bez vairākiem aizliegumiem – par skatītāju klātbūtni, par distances ievērošanu, par masku vilkšanu umtldz. Tagad arī slēpotāju cīņas skatītāji varēs vērot klātienē. Lai arī pie mums bija viena no labākajām ziemām pēdējā desmitgadē, diemžēl ierobežojumu dēļ valsts čempionāts distanču slēpošanā nedrīkstēja notikt.

     [+] [-]

, 2021-03-24 19:13, pirms 3 gadiem
par masku vilkšanu umtldz ??? Kas tas tāds??? Bail jau lasīt.

     [+] [-]

, 2021-03-24 20:33, pirms 3 gadiem
Šķiet, ka arī PK pēdējā posmā Šveicē trases malā bija skatītāji. OK, tur savādāka situācija, jo trase bija no-līdz, nevis kompleksā.

Kaut nu ātrāk covidafērai pienāktu gals...

     [+] [-]

, 2021-03-24 20:50, pirms 3 gadiem
kam tas interesē?