Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Zvejniekam 56.vieta Pasaules kausa sacensībās slalomā

Andrejs Siliņš

Zvejniekam 56.vieta Pasaules kausa sacensībās slalomā
Kristaps Zvejnieks
Foto: E.Lukšo, Infoski.lv

LETA. Latvijas vadošais kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks piektdien ierindojās 56.vietā Itālijā notiekošā Pasaules kausa slaloma sacensību pirmajā braucienā.

Par pirmā brauciena uzvarētāju kļuva Austrijas kalnu slēpošanas zvaigzne Marsels Hiršers, kurš par 0,23 sekundēm apsteidza krievu Aleksandru Horošilovu.

Tikmēr trešais, atpalikdams 0,37 sekundes, bija šveicietis Luka Erni.

Savukārt Zvejnieks pirmajā braucienā no Hiršera atpalika par 3,07 sekundēm un ieņēma 56.pozīciju starp 63 finišu sasniegušiem sportistiem. Tas latvietim neļāva iekļūt pirmajā trīsdesmitniekā, lai startētu otrajā braucienā. Tam Zvejniekam pietrūka 1,40 sekundes.

Noslēgumā pēc otrā brauciena uzvaru šajās sacensībās uzvaru izcīnīja Hiršers, kurš divu braucienu summā par 0,29 sekundēm apsteidza Erni, bet trešais bija norvēģis Henriks Kristofešens.

Zvejniekam šīs bija otrās Pasaules kausa sacensības šajā sezonā. Novembrī viņš ieņēma 61.pozīciju Somijā notikušajās slaloma sacensībās.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīcijā ar 534 punktiem ir Hiršers, kuram ar 505 punktiem seko Kristofešens, bet trešais ar 374 punktiem ir norvēģis Aksels Lunns Svindāls, kurš piektdien nestartēja.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-12-23 14:28, pirms 7 gadiem
Latvieši laikam var trenēties cik grib,bet Pasaules kausa mačos 30niekā tikt nevar..nav tas laikam mūsu gēnos! Bet visu cieņu letiņu sportistiem kuri tomēr cīnās!