Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Austriete Hitere izcīna Mazo kristāla globusu nobraucienā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Austriete Hitere izcīna Mazo kristāla globusu nobraucienā
Austrijas kalnu slēpotāja Kornēlija Hitere ar Mazo kristāla globusu. Foto: Christian Bruna/EPA/Scanpix

LETA--AFP. Austrijas kalnu slēpotāja Kornēlija Hitere sestdien uzvarēja noslēdzošajās Pasaules kausa sacensībās sieviešu konkurencē un tika pie Mazā kristāla globusa nobraucienā.

Hitere nobrauciena sacensībās finišēja minūtē un 45,08 sekundēs, apsteidzot slovēnieti Ilku Štuhecu par 0,17 sekundēm, kamēr itāliete Nikola Delago atpalika 0,49 sekundes un noslēdza labāko trijnieku.

Savukārt šveiciete Lāra Guta-Behrami, kura disciplīnas kopvērtējumā pirms noslēdzošajām sacensībām bija vadībā, apsteidzot tuvāko sekotāju par 68 punktiem, finišēja 17. vietā.

Nobrauciena kopvērtējumā Hitere ieņēma pirmo vietu ar 397 punktiem, otrā ar 369 punktiem bija Guta-Behrami, kamēr trešo vietu ar 350 punktiem izcīnīja itāliete Sofija Godža.

Guta-Behrami sezonu noslēdza ar Lielo kristāla globusu jeb uzvaru visu disciplīnu kopvērtējumā, kā arī Mazajiem kristāla globusiem supergigantā un milzu slalomā.

     [+] [-]

, 2024-03-23 18:37, pirms mēneša
superaizraujoša sacīkste!