Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Vācieši Neize un Grothērs uzvar Pasaules kausa posmā skeletonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vācieši Neize un Grothērs uzvar Pasaules kausa posmā skeletonā
Kristofers Grothērs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Vācieši Hanna Neize un Kristofers Grothērs piektdien Norvēģijā izcīnīja uzvaras Pasaules kausa skeletonā piektajā posmā.

Vīriešiem uzvaru izcīnīja Grothērs, kurš pēc ceturtā ātrākā laika pirmajā braucienā sasniedza labāko laiku otrajā, divu braucienu summā finišējot ar laiku minūte un 42,85 sekundes.

Otrais posmā ar pirmo vietu pirmajā un trešo otrajā braucienā bija uzvarētāja tautietis Aksels Jungks (+0,08), bet trešais - vēl viens vācu braucējs Felikss Zeibels (+0,10).

Ceturtais finišēja ķīnietis Jiņs Džens, piektais - Vācijas skeletonists Felikss Keizingers un sestais 37 sportistu konkurencē - vēl viens Ķīnas pārstāvis Jaņs Wenans.

Sievietēm Neize pirmajā braucienā bija trešā, otrajā - otrā, ar laiku minūte 45,94 sekundes uzvarot divu braucienu summā.

Viņa par 0,05 sekundēm apsteidza amerikānieti Mistiku Ro un par sešām sekundes simtdaļām - nīderlandieti Kimberliju Bosu.

Ceturto vietu ieņēma austriete Janīne Floka, piekto - beļģiete Kima Meilemansa un sesto 32 sportistu konkurencē - britu sportiste Amilja Koltmena.

Latvijas sportisti nestartēja.

Sestdien Pasaules kausa posmā Lillehammerē startēs bobsleja divnieki, Latviju pārstāvot Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas pilotētajām ekipāžām, kā arī monobobslejistes, bet svētdien trasē dosies četrinieki vīriešiem un divnieki sievietēm.

Februāra pirmajā nedēļā notiks Pasaules kausa posms Siguldā, kur vienlaikus notiks cīņa par Eiropas čempiona titulu skeletonā, divnieku ekipāžām bobslejā un monobobslejā. Eiropas čempioni bobsleja četriniekos tika noskaidroti jau decembra vidū Īglsas trasē, Cipuļa ekipāžai izcīnot bronzas medaļas, bet Kalendas četriniekam ieņemot desmito vietu.

Februāra vidū sportisti sacentīsies Vācijas trasē Altenbergā, pasaules čempionāts februāra beigās un marta sākumā norisināsies Vinterbergas trasē Vācijā, bet Pasaules kausa sezona noslēgsies marta beigās ar posmu ASV trasē Leikplesidā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-01-26 19:34, pirms 3 mēnešiem
LETA, jbtvjmķ, iemācieties pielikt rezultātus tabulas veidā!!!

     [+] [-]

, 2024-01-26 20:23, pirms 3 mēnešiem
Kopš Leldes piesaistīšanas,friči lido...