Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Latvijas skeletonistiem vēlreiz pieticīgi rezultāti Eiropas kausa posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas skeletonistiem vēlreiz pieticīgi rezultāti Eiropas kausa posmā
Foto: IBSF

Lillehammeres trasē Norvēģijā aizvadīts Eiropas kausa skeletonā sezonas otrais posms. No latviešiem labākais bija Dāvis Valdovskis, kurš ierindojās 15. vietā, savukārt Markuss Everss netika pie otrā brauciena un piekāpās Malaizijas skeletonistam.

• Arī otro dienu pēc kārtas uzvarēja ķīnietis Žu Haifens, lai gan pēc pirmā brauciena viņš atradās tikai septītajā vietā.

• Haifenam tas bija ceturtais goda pjedestāls un otrā uzvara Eiropas kausa sacensībās.

• 16 gadus vecais Dāvis Valdovskis uzvarētājam piekāpās 1,56 sekundes un ierindojās 15. vietā.

• Uzreiz aiz viņa finišēja Renārs Jumiķis. 17 gadus vecais skeletonists Valdovskim zaudēja 0,22 sekundes.

• Pie otrā brauciena netika nedz Emīls Indriksons (29. vieta), nedz Markuss Everss (33.).

• Eversu, kurš no pirmā brauciena labākā laika atpalika divas ar pusi sekundes, apsteidza arī Malaizijas skeletonists Džonatans Javs, kurš bija 31.

• Pavisam startēja 46 skeletonisti. Beigu daļā atrodamas tādas valstis kā Horvātija, Ukraina, Beļģija, Nīderlande, Spānija, Austrālija, Rumānija, Zviedrija.

• Pilnie rezultāti atrodami šeit.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-19 14:51, pirms 2 gadiem
Skeletona faniem nav ko komentet. Pa krūmiem, jo medalu vairs nav un nebus.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-19 15:13, pirms 2 gadiem
Bliežam to naudas izšķērdēšanas monstru gaisā

  -1 [+] [-]

, 2022-11-19 16:39, pirms 2 gadiem
Ta notiek, kad viss aiziet gimenei

  -1 [+] [-]

, 2022-11-19 16:46, pirms 2 gadiem
Vismaz džeki pabija Norvēģija pa brīvu...Norvēģija skaista zeme...

  +2 [+] [-]

, 2022-11-19 16:48, pirms 2 gadiem
Nez par ko jūs te raudat, Valdovskis ļoti normāli uzskrējis un nobraucis priekš sava vecuma svešā trasē.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-19 16:57, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Nez par ko jūs te raudat, Valdovskis ļoti normāli uzskrējis un nobraucis priekš sava vecuma svešā trasē.
Nu ja jadod vairak naudas. Mums tacu nebus olimpisko medalu kas ir pari visam. Jauniešu sports, tautas sports, infrastruktura citiem sporta veidiem var pagaidit. Galvenais lai Ekmanis var ari turpmāk lielīties par medaļām un sudzetos par it ka mazo valsts atbalstu.

     [+] [-]

, 2022-11-19 21:53, pirms 2 gadiem
Rubentus rakstīja: Nu ja jadod vairak naudas. Mums tacu nebus olimpisko medalu kas ir pari visam. Jauniešu sports, tautas sports, infrastruktura citiem sporta veidiem var pagaidit. Galvenais lai Ekmanis var ari turpmāk lielīties par medaļām un sudzetos par it ka mazo valsts atbalstu.
Valdovskim 16 gadi, Jumiķim 17 - tas ir jauniešu sports. Renes sporta veidi valsts atbalstu ir izcīnījuši ar augstiem rezultātiem un citiem sporta veidiem neko neatņem. Nečīksti kā vecs onka.

     [+] [-]

, 2022-11-19 23:36, pirms 2 gadiem
Kāpēc tāds negatīvisms? "Pieticīgi rezultāti", "apsteidza arī Malaizijas skeletonists"... Valdovskim un Jumiķim ļoti labs sniegums! Indriksons ir ļoti ātrs startā, bet pagaidām neiet braukšana. Un tas "malaizietis" vēl nesen bija austrālietis.

Atzīšos, ka man bija milzīgs pārsteigums, uzzinot, ka mūsu jaunie skeletonisti startēs EK un tik kuplā skaitā. Tie taču viņiem pirmie mači ārzemēs! Un lielākā daļa vēl ir jauniešu vecumā, pat ne junioru!

Un šie rezultāta parāda, ka tad, ja par skeletona pēctecību būtu domājuši jau laicīgi, tad Latvijai, visticamāk, būtu bijusi vēl virkne konkurētspējīgu sportistu visaugstākajā līmenī, nevis tikai brāļi Dukuri padsmit gadus. Jā, es atkal metu akmeni Dukura dārziņā. Bet paldies, ka beidzot tomēr ir sākts darbs ar jaunatni!