Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Latvijas skeletonisti Valdovskis un Indriksons izcīna uzvaras jauniešu seriāla sacensībās Insbrukā

Agris Suveizda

Latvijas skeletonisti Valdovskis un Indriksons izcīna uzvaras jauniešu seriāla sacensībās Insbrukā
Foto: IBSF

LETA. Latvijas skeletonisti Dāvis Valdovskis un Emīls Indriksons šajā nedēļas nogalē Insbrukā, Austrijā, izcīnīja uzvaras jauniešu seriāla sacensībās, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Valdovskis piektdien izcīnīja pārliecinošu uzvaru, Krists Turauskis ieņēma devīto vietu, bet Indriksons pēc veiksmīgiem braucieniem trasē, sasniedzot pirmo trijnieku, saņēma diskvalifikāciju par noteikumu pārkāpumu.

Medaļa tika arī skeletonistei Dārtai Neimanei, kura izcīnīja trešo vietu, tikai par trīs sekundes simtdaļām apsteidzot Martu Andžāni, kura bija ceturtajā vietā. Arī piektā vieta Latvijas sportistei Laurai Lēģerei, kura Andžānei zaudēja jau vairāk par pussekundi. Tikmēr Latvijas monobobslejiste Amēlija Kotāne izcīnīja sudraba godalgu, bet otra Latvijas sportiste Kate Prudāne izcīnīja piekto vietu.

Sestdien Indriksons ar diviem izciliem braucieniem bija nepārspēts visas trases garumā, par 0,40 sekundēm apsteidzot Valdovski. Turauskis otro dienu pēc kārtas ieņēma devīto vietu. Savukārt Andžāne izcīnīja vēl vienu trešo vietu, bet Lēģere un Neimane summā uzrādīja vienādu rezultātu, dalot ceturto vietu. Tikmēr monobobslejā Kotāne izcīnīja bronzas godalgu, tikai simtdaļu atpaliekot no otrās vietas. Prudāne šoreiz bija sestā.

Sacensībās Insbrukā skeletonā startēja 19 jaunieši un 16 jaunietes, bet monobobslejā bija deviņas dalībnieces. No 19.janvāra līdz 1. februārim notiks Jaunatnes ziemas olimpiskās spēles, kurās sacensības kamaniņu sportā, skeletonā un bobslejā notiks Phjončhanas trasē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-12-10 17:27, pirms 5 mēnešiem
LTV sporta ziņu diktora Valdovska dēls?

     [+] [-]

, 2023-12-10 18:19, pirms 5 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: LTV sporta ziņu diktora Valdovska dēls?
Tēvs