Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Zunte Eiropas junioru čempionātā iekļūst Top 10

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Zunte Eiropas junioru čempionātā iekļūst Top 10
Dārta Zunte. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas skeletoniste Dārta Zunte šodien startēja Eiropas kausa izcīņas posmā Altenbergā (Vācija), kas vienlaicīgi bija arī Eiropas junioru čempionāts. Eiropas kausa posmā latvietei 12. rezultāts, bet junioru čempionāta ieskaitē - devītā vieta.

# Zuntei kļūdas pirmajā braucienā liedza ieņemt labāku vietu - ja trases augšdaļā latviete bija sešiniekā, tad no ceturtās virāžas sākās kļūdu ķēde - tikai padsmitie rezultāti starpfinišos. Pēc pirmā brauciena 13. vieta posmā, kas bija desmitais rezultāts starp juniorēm.

# Otrais brauciens Zuntei padevās nedaudz labāks, uzlabojot savu pirmā brauciena rezultātu par teju pussekundi, uzrādot astoto rezultātu posmā, bet sesto vietu junioru čempionātā. Tas divu braucienu summā kausa ieskaitē bija 12.rezultāts, bet starp juniorēm - devītā pozīcija.

# Kā pēc sacensībām atzina treneris Gints Dzērve, Zuntei nedēļas divi sliktākie braucieni bija tieši sacensībās: "Treniņbraucienos gāja labāk, bet tagad sacensībās divi stabili slikti braucieni. Šī nav tā vieta, ko cerējām sasniegt," teica Dzērve, norādot, ka arī ar slidu izvēli netrāpīja.

# Eiropas junioru čempionātā triumfēja Francijas skeletoniste Agate Besārda, otrā bija Poļina Tjurina no Krievijas, bet trešā vieta Alesiai Kripai no Itālijas.

# Vēl šodien Altenbergā notiks sacensības vīriešu konkurencē.

Eiropas kauss Altenbergā

V.SportisteValstsLaiks
1.Agate BesārdaFrancija1:57.70
2.Poļina TjurinaKrievija+0.27
3.Sāra VimmereVācija+1.78
4.Alesija KripaItālija+1.87
5.Viktorija HansovaVācija+2.06
6.Mistikju RoASV+2.22
12.Dārta ZunteLatvija+2.88

Piedalījās 17 dalībnieces

Izmantotie resursi:
https://www.bobslejs.lv/raksts/skel...
https://www.ibsf.org/images/api/dow...

  +1 [+] [-]

, 2022-01-09 13:52, pirms 2 gadiem
Lelde riktīga viltniece kā trenere... pēc PK rezultātiem likās,ka audzēknei pilnīgs bezceris,bet kā nāk svarīg'akie maizes mači tā pilnīgi cits līmenis...

Apsveicam ar pirmo medāli Leldi trenera ampluā

     [+] [-]

, 2022-01-09 13:54, pirms 2 gadiem
fuj autoram,ka nepiemin Leldi rakstā...

     [+] [-]

, 2022-01-09 14:21, pirms 2 gadiem
ice F-1 rakstīja: Lelde riktīga viltniece kā trenere... pēc PK rezultātiem likās,ka audzēknei pilnīgs bezceris,bet kā nāk svarīg'akie maizes mači tā pilnīgi cits līmenis...

Apsveicam ar pirmo medāli Leldi trenera ampluā
Besārdu izglāba Altenberga - labie rezultāti Interkontinentālajā kausā nodrošināja olimpisko ceļazīmi un šodien bonusā vēl junioru medaļa.

Zuntei slikti braucieni, un pirmajā arī startu švaki uzskrēja. Pirmajā braucienā augšā tajā pārejā riktīgi uzrāvās uz "āmura".

Tērauda šobrīd tomēr izskatās pēc Latvijas pirmā numura.