Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kamaniņu sporta federācija noteikusi prioritātes

Jānis Pārums

Kamaniņu sporta federācija noteikusi prioritātes
Atis Strenga apsveic Andri Šicu Vankūverā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Tuvojoties gaidāmajai ziemas sezonai situāciju kamaniņu sportā portāls Sportacentrs.com lūdza komentēt Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidentu Ati Strengu, kurš atklāja arī šonedēļ federācijas valdes sēdē noteiktās prioritātes.

"Jau zināms, ka sportista gaitas beidzis Guntis Reķis, kur veiksmīgi uzsācis trenera karjeru Jaunzēlandē. Tāpat arī karjeru beigusi Anna Orlova, nebrauks arī Agnese Koklača. To visu jau zinājām pēc sezonas. Visi pārējie ir ierindā," Strenga atklāja situāciju kamaniņu sportā pirms gaidāmās sezonas.

"Šonedēļ bija federācijas valdes sēde, kurā kā prioritāte tika noteikta gatavošanās 2012. gada Jaunatnes Ziemas olimpiādei Insbrukā. Pēc tam tālu vairs nebūs arī 2014. gada olimpiskās spēles Sočos. Šoruden kļūs skaidrs vai olimpiskajās spēlēs būs arī komandu stafete," piebilda Strenga.

Latvijas kamaniņu sporta federācijas prezidents arī atklāja, ka šogad treniņu režīms bijis savādāks nekā iepriekš – sākotnēji sportisti individuāli strādājuši pēc trenera Pītera Cīmaņa programmas, notikuši arī kontroltesti, bet šobrīd ilgāku laiku visa komanda jau trenējas kopā.

Jautāts kādā sastāvā kamaniņu sporta komanda dosies uz Pasaules kausa posmiem Strenga atbildēja: "Zināms, ka 1. posmā piedalīsies pilna komanda, bet uz Amerikas posmiem brauks tikai brāļu Šicu divnieks un Maija Tīruma. Vairāk mums neļauj finanses. "

  +2 [+] [-]

, 2010-09-30 18:45, pirms 14 gadiem
Varbūt lasot tekstu esmu kko palaidis garām, bet nekur nekādas prioritātes nesalasīju.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-03 18:12, pirms 14 gadiem
O! Pīterss???!!!