Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kamaniņu braucēji sacentīsies fiziskajā sagatavotībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kamaniņu braucēji sacentīsies fiziskajā sagatavotībā
Kristers Aparjods. Foto: Mareks Gaļinovskis

Sestdien, 2. septembrī plkst. 10.00 Murjāņu Sporta ģimnāzijā pulcēsies kamaniņu braucēji visās vecuma grupās, lai noskaidrotu fiziski stiprākos atlētus. Šī būs jau otrā reize, kad Latvijas Kamaniņu sporta federācija rīkos fiziskās sagatavotības sacensības.

Sacensību mērķis ir novērtēt Latvijas nacionālās kamaniņu sporta izlases, Latvijas junioru un jauniešu kamaniņu sporta izlases, kā arī Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas (BJKSS) audzēkņu fizisko sagatavotību pēc vasaras treniņu darba.

Sportistu fiziskā sagatavotība tiks pārbaudīta astoņās disciplīnās: 20 metru skrējienā gaitā ar 10 metru ieskrējienu, pildbumbas mešanā, tāllēkšanā no vietas, kārienā pie stieņa ar saliektām rokām, vēdera presē kārienā ar muguru pie zviedrus sienas, atspoles skrējienā, tricepsā pret paaugstinājumu un līdztekās, kā arī 400 metru skrējienā.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Ose
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste