Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Bots/Plūme Vistlerā noslēdz sešinieku, Ševics-Mikaļševics/Krasts tiek desmitniekā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bots/Plūme Vistlerā noslēdz sešinieku, Ševics-Mikaļševics/Krasts tiek desmitniekā
Roberts Plūme un Mārtiņš Bots. Foto: LKSF

Šodien Pasaules kausa otrajā posmā kamaniņu sportā Vistlerā sesto vietu divniekos vīriešiem izcīnīja Mārtiņš Bots kopā ar Robertu Plūmi. Savukārt devīto vietu izcīnīja Eduards Ševics-Mikaļševics kopā ar Lūkasu Krastu. Dubultuzvara Vācijas sportistiem.

Šodien otrajā Pasaules kausa posmā kamaniņu braukšanā Vistleras trasē sesto vietu divniekos ieguva Mārtiņš Bots ar Robertu Plūmi. Sportisti ieņēma astoto vietu pēc pirmā brauciena, taču ar trešo ātrāko rezultātu otrajā prata pacelties par divām vietām.

Arī otrs Latvijas divnieks prata iekļūt labāko desmitniekā. Eduards Ševics-Mikaļševics kopā ar Lūkasu Krastu sacensības noslēdza devītajā vietā. Pēc pirmā brauciena jaunie sportisti atradās 14. vietā, taču ar sekmīgu otro braucienu abiem izdevās pacelties par piecām pozīcijām. Otrajā braucienā sportisti uzrādīja astoto ātrāko laiku.

Par uzvarētājiem kļuva vācieši Egerts un Benekens, kuri apsteidza tautiešus Vendlu un Ārltu. Vēl labāko sešiniekā bez Bota un Plūmes iekļuva vēl viens divnieks no Vācijas, mājinieki kanādieši un austrieši.

Dāmu divnieka sacensībās piedalās tikai astoņas ekipāžas un šoreiz Latvijas dāmas posmā nestartē.

PK 2.posms kamaniņu braukšanā, divnieki vīriešiem

V.DivnieksValstsLaiks
1.Egerts/BenekensVācija1:16.554
2.Vendls/ĀrltsVācija+0.051
3.Gats/ŠofsAustrija+0.186
4.Vardrops/ZajanskisKanāda+0.209
5.Orlamunders/GubicsVācija+0.212
6.Bots/PlūmeLatvija+0.280
7.Šteu/KollersAustrija+0.349
8.Digregorio/HolandersASV+0.467
9.Ševics-Mikaļševics/KrastsLatvija+0.514

Izmantotie resursi:
International Luge Federation - Int....

     [+] [-]

, 2022-12-11 03:05, pirms 2 gadiem
Stafetē Latvijai otrā vieta!