Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Pamatsacensībās tiek visi latvieši

Andrejs Siliņš

Pamatsacensībās tiek visi latvieši
Anna Orlova
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pagājušajā naktī notikušajā pasaules čempionāta kamaniņu braukšanā, kas risinās ASV pilsētas Leikplesidas trasē, kvalifikācijas braucienā latviete Anna Orlova uzrādīja otro labāko laiku un iekļuva pamatsacensībās, kur šogad startēs visi Latvijas pārstāvji.

Orlova piekāpās vien mājiniecei Džūlijai Klakijai, atpaliekot par 0.367 sekundēm. Otra Latvijas pārstāve Maija Tīruma pamatsacensībām jau bija kvalificējusies. Uz starta Tīruma dosies kā septītā, bet Orlovai 12. starta numurs.

Vīriem pamatsacensībās iekļuva visi trīs Latvijas braucēji. Mārtiņš Rubenis uzrādīja desmito ātrāko laiku un pamatsacensībās uz starta dosies 25., Inārs Kivlenieks kvalifikācijā ieņēma 13. pozīciju un startēs 28., bet Guntim Reķim 16. laiks, kas pamatsacensībās dod 31. starta numuru.

Divniekiem pamatsacensībās jau bija iekļuvuši brāļi - Andris un Juris - Šici, kuri startēs ceturtie. Sacensības Leikpleisidā sāksies 17:00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2009-02-06 11:30, pirms 15 gadiem
ta tam bija but malači

     [+] [-]

, 2009-02-06 12:11, pirms 15 gadiem
turam visus īkšķus par mūsējiem šodien un rīt!Lai labi slīd...