Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Vēl astoņi Kanādas sportisti pozitīva Covid-19 dēļ PK posmā Siguldā nestartēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vēl astoņi Kanādas sportisti pozitīva Covid-19 dēļ PK posmā Siguldā nestartēs
Foto: Viesturs Lācis/IBSF

Latvijas Bobsleja un skeletona federācija informē, ka vēl astoņi Kanādas izlases dalībnieki saņēmuši pozitīvus Covid-19 testa rezultātus, tādējādi tiem kopā ar vēl pieciem izlaižot sesto Pasaules kausa posmu bobslejā un skeletonā, kas šajā nedēļas nogalē notiks Siguldā.

Veicot atkārtotu testēšanu pret Covid-19, pozitīvs rezultāts atklāts vēl astoņiem Kanādas komandas dalībniekiem. Šobrīd jau 13 kanādiešiem ir pozitīvs testa rezultāts, kuri Pasaules kausa Siguldas posma sacensībām netiks pielaisti. Jau ziņots, ka pirmdien pozitīvus rezultātus konstatēja pieciem Kanādas

Pirmdien, veicot testu, apstiprināta saslimšana Lielbritānijas sportistei, bet Čehijas atlētam, kuram antigēna tests sākotnēji uzrādīja pozitīvu rezultātu, būs iespēja piedalīties sacensībās, jo PCR tests bija negatīvs.

Pirmdien Siguldas trasē sākās oficiālie treniņbraucieni pirms nedēļas nogalē gaidāmā Pasaules kausa posma bobslejā un skeletonā. Sacensību ārste Mairita Bumbure apstiprināja, ka visu nedēļu notiks papildu testēšana, lai pārliecinātos par sacensību drošību.

Šajā nedēļas nogalē Siguldas trasē notiks Pasaules kausa sestais posms. Piektdien notiks sacensības skeletonā, bet sestdien un svētdien - bobslejā. Pasākums notiks bez skatītāju klātbūtnes, bet visu braucienu tiešraidi nodrošinās kanāls LTV7.

Izmantotie resursi:
https://www.bobslejs.lv/raksts/pozi...

  +1 [+] [-]

, 2021-12-28 11:38, pirms 2 gadiem
Neesmu no tiem ,kuriem katrs ierobežojums izraisa šausmas un neizpratni, bet gribas dzirdēt epidemiologu un arī Siguldas bobsleja trases darbinieku skaidrojumu.
Jautājums kādēļ telpās var pulcēties līdz 500 skatītājiem, darbojas teātri, kino, bet ārā bez skatītājiem. Mana versija - sacnsības var apmeklēt bezmaksas un vajag papildus finansējumu, lai nodrošinātu apsardzi u.c. darbiniekus plus vēl omikrons no katra stūra uzglūn.

  -2 [+] [-]

, 2021-12-28 11:42, pirms 2 gadiem
Šķiet, ka tiek gatavota augsne, lai politisku motīvu dēļ, slēpjoties aiz pozitīvo testu sērgas, atņemtu Ķīnai iespēju februārī rīkot olimpiādi.

  -3 [+] [-]

, 2021-12-28 11:48, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Šķiet, ka tiek gatavota augsne, lai politisku motīvu dēļ, slēpjoties aiz pozitīvo testu sērgas, atņemtu Ķīnai iespēju februārī rīkot olimpiādi.
Aleluja...tas tik būtu POZITĪVI renes kontekstā,ja vispār nevajdzētu braukt uz to Pekinu,OS medaļas izcīnītu tepat kādā no vecajām trasēm

  +2 [+] [-]

, 2021-12-28 11:51, pirms 2 gadiem
Ziemas OS nav tā prece, kuru kādam baigi vajadzētu. Atņems ķīniešiem un kam iedos? Nav jau to gribētāju.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-28 12:16, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Neesmu no tiem ,kuriem katrs ierobežojums izraisa šausmas un neizpratni, bet gribas dzirdēt epidemiologu un arī Siguldas bobsleja trases darbinieku skaidrojumu.
Jautājums kādēļ telpās var pulcēties līdz 500 skatītājiem, darbojas teātri, kino, bet ārā bez skatītājiem. Mana versija - sacnsības var apmeklēt bezmaksas un vajag papildus finansējumu, lai nodrošinātu apsardzi u.c. darbiniekus plus vēl omikrons no katra stūra uzglūn.
Pierādījumi liecina, ka inficēšanās ar Covid-19 ārpus telpām notiek tikai atsevišķos gadījumos un šādu iespēju skaits ir minimāls, šodien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēde sacīja Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

https://www.la.lv/perevoscikovs-ska...

par šo man ir daudz jautājumu

     [+] [-]

, 2021-12-28 12:30, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Pierādījumi liecina, ka inficēšanās ar Covid-19 ārpus telpām notiek tikai atsevišķos gadījumos un šādu iespēju skaits ir minimāls, šodien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēde sacīja Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs.

https://www.la.lv/perevoscikovs-ska...

par šo man ir daudz jautājumu
Kanādieši it kā Latvijā esot bijuši jau nedēļu pirms. Ziemassvētki un tā...To nedēļu jau vienkārši dzivojās.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-28 12:34, pirms 2 gadiem
Tapirs rakstīja: Kanādieši it kā Latvijā esot bijuši jau nedēļu pirms. Ziemassvētki un tā...To nedēļu jau vienkārši dzivojās.
es vairāk par tiem āra pasākumu ierobežojumiem. kam tie, ja reiz ārā tā kuiņa neķeroties, ka apgalvo tēmas guru

  -1 [+] [-]

, 2021-12-28 13:32, pirms 2 gadiem
Kāds vispār šo reni arī skatās? Pasaules kauss, kuru skatās tikai pāris Eiropas valstis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-12-28 15:08, pirms 2 gadiem
Inficēties var arī brīvā dabā jo elpceļu vīrusi paliek gaisā vismaz stundu

Jautājums vai mēs turpinam celt histēriju vai atceļam covid afēru

     [+] [-]

, 2021-12-28 16:49, pirms 2 gadiem
Raitcha rakstīja: Kāds vispār šo reni arī skatās? Pasaules kauss, kuru skatās tikai pāris Eiropas valstis?
Rene un Dinamo man pāri visam ziemas periodā. Katram savs. Citam bokss, citam rene, vēl kādam florbols vai kērlings.
Cienīsim visas gaumes!

https://www.youtube.com/watch?v=Fe2...

     [+] [-]

, 2021-12-28 17:27, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Rene un Dinamo man pāri visam ziemas periodā. Katram savs. Citam bokss, citam rene, vēl kādam florbols vai kērlings.
Cienīsim visas gaumes!

https://www.youtube.com/watch?v=Fe2T8Rd2n4I
Vai tad biatlons arī nebija Tavā topā ziemā?

     [+] [-]

, 2021-12-28 18:00, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad biatlons arī nebija Tavā topā ziemā?
Biatlons noteikti ir manā topā. Aizmirsu pieminēt, bet šosezon ja rene un biatlons vienā laikā, tad jādomā. Biatlonā prioritāte stafetēm, masu startam, iedzīšanai. Bet ja klasika vai sprints, tad rene pat ieliek intereses ziņā (vismaz šogad).