Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Bobsleja pilots Bērziņš šosezon vēlas stabili cīnīties par Top6

Bobsleja pilots Bērziņš šosezon vēlas stabili cīnīties par Top6
Ralfs Bērziņš. Foto: Viesturs Lāci/Bobslejs.lv

Talantīgais Latvijas bobsleja pilots Ralfs Bērziņš jaunajā sezonā Pasaules kausa sacensībās vēlas stabili cīnīties par pirmo sešinieku, pēc pirmā posma Siguldā portālam Sportacentrs.com norādīja 23 gadus vecais sportists.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā notika pirmais Pasaules kausa posms, kurā dalībnieki divreiz sacentās divnieku sacensībās. Visaugstvērtīgāko rezultātu no mājiniekiem uzrādīja tieši Bērziņš, kurš abas reizes bija piektais. Tas Pasaules kausa sacensībās ir viņa labākais rezultāts karjerā.

"Jā, esmu apmierināts ar sasniegto. Viss it kā ir, tikai jālabo kļūdas trasē. Vēl ir rezerves. Ideāli braucieni pagaidām vēl nav bijuši," arī šonedēļ Siguldā gaidāmajā otrajā posmā Bērziņš varētu cīnīties par pirmo piecinieku. "Sigulda ir viena no sarežģītākajām trasēm. Tā ir ātra un virāžas seko viena otrai. Lai dabūtu labu rezultātu, ir tehniski ļoti pareizi jāizbrauc."

"Šo trasi ir ļoti grūti piebraukt un vairāki vairāki labi braucieni pēc kārtas nesanāk. Vienmēr gadās kļūdas un trasē nevar īsti atbrīvoties, jo jebkurā brīdī kaut kas var notikt," pauda Bērziņš.

Tieši Bērziņam uzticēts pilotēt jauno BTC divnieku kamanu. "Tas slīd ļoti labi. Arī treniņos tendences un ātrumi bija labi. Tikai braukšanas vaina, bet potenciāls ir."

"Šosezon gribētos stabilāk pacīnīties par desmitnieku un sešinieku. Pasaules kausam gan pagaidām vēl nav pieslēgušies kanādieši un amerikāņi, bet pēc Jaunā gada viņiem vajadzētu būt," iespējams, Bērziņam iesākto – finišēt pirmajā pieciniekā – izdosies turpināt arī nākamajā nedēļas nogalē, kaut gan Sigulda nav no viņa iecienītākajām trasēm. "Man patīk braukt Sanktmoricā un Kēnigszē. Sigulda ir sarežģīta un pie lieliem ātrumiem bīstama."

Kaut arī starpsezonā jaunajam pilotam bijušas nelielas traumas, šobrīd tās savestas kārtībā. Šobrīd viņam esot jāpilnveido starta ieskrējiens.

  +3 [+] [-]

, 2020-11-23 12:45, pirms 3 gadiem
Lai izdodas

  +4 [+] [-]

, 2020-11-23 16:37, pirms 3 gadiem
Lai cīnītos stabili par top6 ir jāuzlabo starta ieskrējiens.

     [+] [-]

, 2020-11-23 17:21, pirms 3 gadiem
Ja nebrauc krievi,amerikāņi,kanādieši.korejieši tad jau protams..

  +1 [+] [-]

, 2020-11-23 17:50, pirms 3 gadiem
...briti,austrieši