Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Maija sākumā notiks jauno bobsleja stūmēju atlase

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Maija sākumā notiks jauno bobsleja stūmēju atlase
Jēkabs Kalenda. Foto: Viesturs Lācis/Bobslejs.lv

LETA. Maija sākumā notiks jauno bobsleja stūmēju atlase, aģentūru LETA informēja Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

Atlase Murjāņu sporta ģimnāzijas manēžā 6.maijā sāksies plkst.12.

Uz atlasi tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevis apliecināt griboši jaunieši vecumā no 16 līdz 26 gadiem, augumā no 175 centimetriem un vairāk. Vēlams, lai kandidāti spētu veikt 30 metrus gaitā vismaz 3,20 sekundēs. Bobsleja atlases testu programmā būs 30 metru skrējiens gaitā un bobsleja trenažiera stumšana.

Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Latvijas bobsleja komanda nākamajā sezonā plāno startēt ar četrām četrinieku ekipāžām. Lai varētu nokomplektēt visas četras komandas, nepieciešami papildinājumi stūmēju rindās.

Pirms gada stūmēju testos atlasītie Mairis Kļava un Mareks Lazdāns aizvadīja pilnu sezonu, palīdzot sasniegt labākus rezultātus Jēkaba Kalendas ekipāžai.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-04-19 22:53, pirms gada
Četri četrinieki? Piloti - Ķibermanis, Cipulis, Kalenda, Kaufmanis?