Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Dreiškens tomēr varētu startēt pasaules čempionātā

Jānis Pārums

Dreiškens tomēr varētu startēt pasaules čempionātā
Daumants Dreiškens
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobsleja stūmējs Daumants Dreiškens, kurš Pasaules kausa izcīņas pēdējā posmā guva savainojumu, iespējams, tomēr varēs startēt pasaules čempionātā, tiesa, visdrīzāk tikai četrinieku sacensībās.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļas nogalē Dreiškens divnieku sacensībās iestumjot Oskara Melbārža pilotēto bobu guva kājas savainojumu. Lai gan sākotnēji bija aizdomas, ka Daumantam varētu būt augšstilba aizmugures muskuļa plīsums, kas liegtu startēt, tomēr tas nav apstiprinājies un pastāv cerība, ka Dreiškens varētu piedalīties sacensībās.

"Man jau iepriekš bija līdzīgs savainojums, tāpēc domājām, ka ir muskuļa plīsums, arī sajūtas par to liecināja, tomēr aizbraucot uz Leikplesidu un uztaisot sonogrāfiju, izrādījās, ka muskulis ir vien pamatīgi sastiepts, kas, protams, saīsina atveseļošanās laiku," portālam Sportacentrs.com sacīja Dreiškens. "Cerības, ka es varētu startēt divnieku sacensībās ir ļoti minimālas. Savukārt četriniekos tās jau varētu būt reālākas."

"Trenējos kopā ar komandu, daru visu, ko pārējie čaļi, vienīgi pagaidām neesmu skrējis. Rīt mēģināšu uzsprintot, redzēšu kā jutīsies kāja. Ja nebūs labi, tad, protams, sacensībās nepiedalīšos," piebilda Dreiškens. Viņš atzina, ka gadījumā, ja viņš nevarēs startēt divniekos, tad Oskara Melbārža divnieku varētu iestumt Jānis Strenga, kurš pirms neilga laika bija Oskara stūmējs pasaules junioru čempionātā un aizvietoja Dreiškenu pēdējā Pasaules kausa posmā.

Pasaules čempionāts sāksies piektdien ar sieviešu sacensībām, bet sestdien un svētdien startēs vīriešu divnieki (abās dienās pirmais brauciens plkst. 16:00 pēc Latvijas laika, otrais - plkst. 18:00). Savukārt nākamajā nedēļas nogalē startēs bobsleja četrinieki un skeletonisti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-02-16 22:01, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: ļoti jauki! cerams palīdzēs izcīnīt kādu medaļu! - standarta komentārs dienas devai! DODAT +3
ja nav ko rakstīt, tad neraksti pokemon! Bet vispār Dreiškenam četriniekos varēja dot atpūtu, ja nevaram viņu dabūt uz divniekiem kopā ar Osi labā kondīcijā, tad četriniekos čali toč nevajag mocīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-02-16 22:05, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: labi, master!
Laikam bišku uzcepos Bet besī šitā akcija, jo visi tagad komentēt kko no sērījas: Malači - tā turpināt. Bet par lietu rakstīt nevar!

  +6 [+] [-]

, 2012-02-16 22:09, pirms 12 gadiem
Nu tad jau medaļa paripo nedaudz tuvāk mums

  +3 [+] [-]

, 2012-02-16 22:17, pirms 12 gadiem
Startēt ta varēs , bet jautājums vai tas būs produktīvi?

     [+] [-]

, 2012-02-16 22:23, pirms 12 gadiem
girucumen2 rakstīja: Laikam bišku uzcepos Bet besī šitā akcija, jo visi tagad komentēt kko no sērījas: Malači - tā turpināt. Bet par lietu rakstīt nevar!
pats arii tulit dienas devu sanemsi tad vairs taa neliksies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-17 00:00, pirms 12 gadiem
girucumen2 rakstīja: ja nav ko rakstīt, tad neraksti pokemon! Bet vispār Dreiškenam četriniekos varēja dot atpūtu, ja nevaram viņu dabūt uz divniekiem kopā ar Osi labā kondīcijā, tad četriniekos čali toč nevajag mocīt!
nav jau kam taupities. Cetriniekos ir sezonas pedejais starts, ja trauma nav nopietna tad velviens starts karjeru jau neapdraudetu. Lai atjaunotos nakamajai sezonai laika atliks pietiekosi.
Maskalans tomer cetriniekos ir kandidats uz medalam un par to ari ir jacinas ar visiem labakajiem iespejamajiem stumejiem.

 +27 [+] [-]

, 2012-02-17 09:44, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: nav jau kam taupities. Cetriniekos ir sezonas pedejais starts, ja trauma nav nopietna tad velviens starts karjeru jau neapdraudetu. Lai atjaunotos nakamajai sezonai laika atliks pietiekosi.
Maskalans tomer cetriniekos ir kandidats uz medalam un par to ari ir jacinas ar visiem labakajiem iespejamajiem stumejiem.
Piedod atvaino,bet pēc manām domām galīgi garām spried,jo...ar pilnu slodzi sportot ar pilnīgi neizdziedētu muskuļu sastiepumu traumu,pastāv liels risks iedzīvoties pat tādā savainojumā,kas var izsist no ierindas uz ilgāku laika posmu,vai pat pārvilkt treknu strīpu visai karjerai! Lielisks piemērs bobslejā ir Eiropas čempis četriniekos,un Vācija1 pilots Tomass Floršucs.Cik atceramies,viņš lai izietu uz starta un pacīnītos par medaļām(izcīnīja 3 vietu,Maskalānu atstājot aiz sevis par 0.01sek.),startēja ar līdzīgu kājas muskuļu sastiepumu,kā rezultātā sezona viņam priekšlaicīgi beidzās,protams pasaules čempionātu,kā galveno sezonas startu ieskaitot! Vari atbildēt man,ko no tādas riskēšanas,tik ūberkrutu var iegūt(neskaitot tavu apmierinājumu Tv priekšā,un lielākas traumas)???
Slēpts komentārs: playthegame