Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Prūsis: "Ar Miņina rezultātu esmu ļoti neapmierināts"

Prūsis: "Ar Miņina rezultātu esmu ļoti neapmierināts"
Sandis Prūsis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis atzinis, ka nepavisam nav apmierināts ar Jāņa Miņina šīs dienas sniegumu divnieku sacensībās Sanktmoricā. Atgādinām, ka Miņins kopā ar Oskaru Melbārdi pirmajā braucienā palika tikai 24.vietā un otrajam braucienam nemaz nekvalificējās.

"Šajā trasē Jānis nobrauca zem katras kritikas. Starts viņam izdevās vislabākais šajā sezonā, taču tālākais nobrauciens mani absolūti neapmierina," portālam bobslejs.lv sacīja Prūsis.

Vērtējot Edgara Maskalāna iegūto 17.vietu šajā posmā, Prūsis atzina, ka šīs ir tās vietas, pa kurām Edgaram būtu jābrauc, norādot, ka pēc pirmā nobrauciena Maskalāns ierindojās pat 14 vietā. Jautāts, kā šie rezultāti ietekmēs mūsu divnieku ekipāžu rezultātus kopumā, Prūsis uzsvēra: "Jā, diemžēl ietekmēs, jo šīs dienas sniegums Miņina divnieku nomet uz 14.vietu kopvērtējumā, kas tādējādi viņu nomet par vairākām pozīcijām pirmajam nobraucienam Olimpiskajās spēlēs".

Kopumā šīs dienas nobraucienos Edgara Maskalāna divnieks ieguva 17.vietu, savukārt Miņina ekipāža pēc pirmā nobrauciena ieguva dalītu 24.vietu. Dalītu uzvaru svinēja Kanādas ekipāža ar pilotu Lindonu Rašu priekšgalā un Vācijas līderis Andrē Lange.

Rītdien norisināsies sacensības četrinieku bobiem.

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv