Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Sniegs sabojājis Īglsas trases jumta pārsegumu pirms Pasaules kausa posma

Ints Megnis
Ints Megnis

Sniegs sabojājis Īglsas trases jumta pārsegumu pirms Pasaules kausa posma
Bobsleja kamanas. Foto: IBSF

Rietumeiropu pārņēmušais lielais sniegs bojājis Īglsas trases jumta pārsegumu, līdz ar to atcelti otrdienas treniņi pirms nedēļas nogalē gaidāmā Pasaules kausa etapa bobslejā un skeletonā.

Bija plānots, ka treniņi sāksies otrdien, bet Starptautiskā Bobsleja un skeletona (IBSF) federācija vēsta, ka tie pārcelti par vienu dienu, jo lielā apmērā sakritušais sniegs bojājis daļu no olimpiskās trases jumta pārseguma un arī pašu trasi. Federācija uzsver, ka līdz trešdienai bojājumi būtu jānovērš un sniegs jānovāc no jumta pārseguma.

Šobrīd plānots, ka Pasaules kausa posms notiks no piektdienas līdz svētdienai. Skeletonā turklāt risināsies arī Eiropas čempionāts, kas sākotnēji bija ieplānots pagājušajā nedēļas nogalē Kēnigszē, bet tur sacensības tika atceltas tieši lielā sniega dēļ.

Pagājušajā nedēļas nogalē Īglsas trasē notika Eiropas kausa posms bobslejā un Eiropas junioru čempionāts bobslejā četriniekiem, kur ar devīto vietu samierinājās talantīgais Latvijas pilots Ralfs Bērziņš. Eiropas junioru čempionāts bobslejā divniekiem un skeletonā pēc divām nedēļām tiks aizvadīts Siguldas trasē.

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/en/news/20977-...

     [+] [-]

, 2019-01-14 20:50, pirms 5 gadiem
varēja to Kēnigzes skeletonu aizvadīt arī šodien..

kāpēc tāds variants netika izskatīts?

     [+] [-]

, 2019-01-14 21:10, pirms 5 gadiem
...vai arī tajā pašā svētdienā...4niekus varēja pārcelt vēlāk