Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Savainojuma dēļ apdraudēta Dreiškena dalība pasaules čempionātā

Jānis Pārums

Savainojuma dēļ apdraudēta Dreiškena dalība pasaules čempionātā
Daumants Dreiškens
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Oskara Melbārža divnieku ekipāžas stūmējs Daumants Dreiškens Pasaules kausa izcīņas noslēdzošajā posmā, kas naktī uz sestdienu norisinājās Kalgari trasē Kanādā pirmajā nobraucienā guvis kājas savainojumu, vēsta bobslejs.lv.

To portālam pastāstījis Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandris Prūsis. Jau ziņots, ka pirmajā braucienā Melbārža divnieks bija ceturtais, otrajā uzrādīja desmito laiku, bet summā ierindojies sestajā vietā. Dreiškena savainojuma dēļ otrajā braucienā Melbārža bobu iestūmis Jānis Strenga.

"Diemžēl šodien Kalgari notika tas, kas mūsu izlases sportistus ilgi nebija piemeklējis. Pirmā nobrauciena ieskrējienā Daumants sastiepa kājas muskuli, un tādēļ otrajā braucienā mums nācās Oskara divniekam mainīt stūmēju. Katrā gadījumā tik un tā pirmais brauciens tika paveikts normāli," sacīja Prūsis, piebilstot, ka iespējams stūmēju maiņa ietekmējusi kopējo rezultātu. "Strengas svars ir par 15 kilogramiem mazāks nekā Dreiškenam, kas divniekos ir diezgan būtiskas izmaiņas."

Viņš pauda bažas, ka savainojums var liegt Daumantam dalību pasaules čempionātā, kas pēc nedēļas sāksies Leikplesidas trasē ASV: "Patlaban mēs vēl precīzi nezinām, vai Daumants ir tikai sastiepis kājas muskuli, vai ir nopietnāk - muskuļa plīsums, tomēr iespējams, viņš traumas dēļ diemžēl nevarēs startēt nākamnedēļ pasaules čempionātā ".

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-02-11 20:58, pirms 12 gadiem
Zeel,ka speeciigaakajam stuumeejam, iespeejams, ies secen PČ. Ceru uz to labaako!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-11 23:16, pirms 12 gadiem
gudrelis
sasperjods rakstīja: otrajā braucienā 15niece bija jāiemet
labi zaudētu 0.05 startā, bet lejā nestos labāk