Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Cipuļa un Kalendas četrinieku ekipāžas aizvada pirmos divus braucienus PČ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Cipuļa un Kalendas četrinieku ekipāžas aizvada pirmos divus braucienus PČ
Emīls Cipulis ar stūmējiem. Foto: Viesturs Lācis/Bobslejs.lv

LETA. Latvijas bobsleja pilotu Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas četrinieku ekipāžas šodien Vinterbergā pasaules čempionātā aizvadīs pirmos divus no četriem braucieniem.

Pirmais brauciens sāksies plkst.11 pēc Latvijas laika, bet otrais plkst.13. Meistarsacīkstes tiešraidē translēs kanāls "Go3 Sport Open".

Svētdien trešais un ceturtais brauciens norisināsies attiecīgi plkst.15 un plkst.17.

Pirmajā braucienā Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu trasē dosies otrie, bet Kalenda un stūmēji Edgars Ungurs, Dāvis Kaufmanis un Mairis Kļava startēs ar 9.numuru 23 ekipāžu konkurencē.

Pērn pasaules čempionātā Cipulis, kuram šīs būs otrās meistarsacīkstes četrinieku ekipāžām, izcīnīja sudraba godalgu. Savukārt Kalenda pagājušajā gadā pēc neveiksmīga pirmā brauciena pasaules čempionātā palika bez rezultāta.

Šosezon Pasaules kausā Cipulis Altenbergā izcīnīja dalītu pirmo vietu, bet vēl divas reizes kāpa uz goda pjedestāla, ieņemot trešo vietu, un kopvērtējumā atpaliek tikai no vācieša Frančesko Frīdriha. Kalenda trīs reizes iekļuvis Pasaules kausa posmu labāko desmitniekā un kopvērtējumā ierindojas desmitajā pozīcijā.

Pēc tam Pasaules kausa sezona noslēgsies ar mačiem Leikplesidā, ASV.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-02 09:06, pirms 2 mēnešiem
Nu kā var šī nebūt Top 1 ziņa šorīt?
Tā spļauj visi virsū renei,ka riebjas...