Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Klots paliek bez Eiropas čempionāta - siltuma dēļ Šveicē atceļ parabobsleja sacensības

Agris Suveizda

Klots paliek bez Eiropas čempionāta - siltuma dēļ Šveicē atceļ parabobsleja sacensības
Arturs Klots. Foto: Ģirts Kehris/LBSF

LETA. Piektdien Sanktmoricas trasē tika atcelts Pasaules kausa sestais posms parabobslejā, kas vienlaikus būtu arī Eiropas čempionāts.

Sacensību sākums bija paredzēts plkst.9 pēc Latvijas laika, taču pārāk silto laikapstākļu dēļ tas nenotika. Sacensībās bija plānojis startēt arī Latvijas parabobsklejists Arturs Klots.

Kā zināms, vakar tur pat Sanktmoricas trasē latvietis Pasaules kausa piektajā posmā ierindojās 12. pozīcijā. No sezonas iepriekšējiem četriem posmiem trijos Klots bija izcīnījis uzvaras, divreiz Siguldā un vienreiz Lillehammerē, kā arī guvis vienu otro pozīciju.

Klots ir viens no titulētākajiem parabobslejistiem šī sporta veida vēsturē. Viņa kontā ir divi pasaules un divi Eiropas čempiona tituli, kā arī desmit uzvaras Pasaules kausa posmos.

Izmantotie resursi:
LETA