Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Ferijs: "Žēl, ka neeksistē super-sprinti"

Ferijs: "Žēl, ka neeksistē super-sprinti"
Bjerns Ferijs
Foto: SCANPIX NORWAY

Pēc šodienas 10km sprinta Pasaules kausa posma biatlonā Antholcā, preses konferencē izteicās trīs labākie šodiens biatlonisti. Bjerns Ferijs, kurš ierindojās otrajā vietā, pauda nožēlu, ka biatlonā nenotiek super-sprinti, jo tad viņš varētu uzvarēt.

"Rītdienas iedzīšanā viss būs iespējams. Jebkurš, no pirmā desmitnieka var uzvarēt," izsakās Ferijs. "Visu izšķirs šaušana. Esmu labā formā, bet tāpat gatavi uzvarēt ir arī Sikora, Svendsens, Bergmans un citi. Pretēji iedzīšanai, sprintā ir lielāka nozīme slēpojuma ātrumam. Žēl, ka neeksistē super-sprinti. Ja sprints būtu tikai piecas minūtes, tad es varētu uzvarēt. Nespēju slēpot maksimāli ātri ilgāk par piecām minūtēm. Arī guļus šaujot zaudēju daudz laika," sūkstās otrās vietas ieguvējs Ferijs.

Sprinta uzvarētājs Emils Hegle Svendsens izteicās, ka "kad redzēju, cik ātri trasē ir Sikora un Ferijs, nebiju pārliecināts par uzvaru. Pēdējos 500 metros izspiedu visu enerģiju no sevis un tas atmaksājās."

Savukārt trešās vietas ieguvējs polis Tomašs Sikora bija vēl mazrunīgāks par Svendsenu, vien izsakot savu prieku par nokļūšanu uz pjedestāla.

Izmantotie resursi:
biathlonworld2.de