Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bo: "Pierādījām, ka mūs ir grūti uzvarēt"

Jānis Pārums

Bo: "Pierādījām, ka mūs ir grūti uzvarēt"
Tarjei Bo
Foto: AFP/Scanpix

Norvēģu biatlonists Tarjei Bo komentējis Norvēģijas izlases startu pasaules čempionātā, kas pēdējo divu nedēļu laikā norisinājās Nove Mesto (Čehija).

"Manuprāt, mēs vienkārši daudz strādājām. Kopumā rezultāts, protams, ir labs. Bez Svensena nevaru palaist garām arī Tūras Bergeres fantastiskos panākumus. Viņa ir īsts darbarūķis un pelnījusi visas savas medaļas. Esmu ļoti apmierināts, kā mēs [norvēģi] sevi parādījām pasaules čempionātā. Tas ir labs pieteikums pirms Soču olimpiskajām spēlēm," sacīja Bo.

Uz krievu žurnālista repliku, ka krievi arī cer labi nostartēt Sočos savu līdzjutēju priekšā, Bo, kurš pats pasaules čempionātā triumfēja masu startā un kopumā izcīnīja trīs medaļas (pārējās divas – stafetēs), atbildēja: "Daudzi cer izcīnīt zeltu Sočos. Es tikai saku, ka mums ir lieliska komanda un mēs jau tagad visiem pierādījām, ka mūs ir grūti uzvarēt. Domāju, ka mums ir pa spēkam atkārtot savu rezultātu pēc gada."

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...

     [+] [-]

, 2013-02-19 18:17, pirms 11 gadiem
Nedaudz pietrūka masu startā līdz dubult uzvarai, Holmenkolenā jau tā būs cita opera.

     [+] [-]

, 2013-02-22 06:52, pirms 11 gadiem
Ar to dubultuzvaru nebija tik vienkārši, jo Svendsens vilka līdzi Šipuļinu. Ja būtu panākuši Bo, nevar zināt kā viss beigtos. Pat krievu sacensību atreferējuma komentētāji atzīmē, ka Svendsens apzināti bremzējis Šipuļinu, lai netraucēti uzvarētu Bo, jo viņam šis šogad pirmais zelts.