Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Ukrainas biatlona izlase nonākusi izolācijā Beitostēlenā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ukrainas biatlona izlase nonākusi izolācijā Beitostēlenā
Foto: Manzoni/Nordic Focus

Visa Ukrainas biatlona izlase vīriešiem ir nonākusi izolācijā Beitostēlēnā (Norvēģija) pēc tam, kad vienam no komandas dalībniekiem Covid-19 tests ir uzrādījis pozitīvu rezultātu, atsaucoties uz Ukrainas biatlona federācijas prezidenta internetā pausto informāciju, ziņo Norvēģijas medijs langrenn.com.

# Ukrainas biatlonisti jau laicīgi bija ieradušies Beitostēlenā, lai aizvadītu pirmssezonas treniņus uz sniega.

# Vienam no komandas dalībniekiem Covid-19 tests ir uzrādījis pozitīvu rezultātu.

# Nevienam no pārējiem komandas biedriem tests nav uzrādījis pozitīvu Covid-19 rezultātu, kā arī nevienam komandā pašlaik nav nekādu simptomu.

# Visi, kuriem tests ir bijis negatīvs, turpina trenēties turpat Beitostēlenā, taču viņiem ir aizliegts kontaktēties ar citu valstu sportistiem un treneriem.

# Ukrainas vīriešu izlase biatlonā ļoti cer, ka varēs atgriezties ierastos apstākļos pēc aptuveni nedēļas.

# Pagājušajā sezonā pasaules čempionātā Ukrainas vīriešu izlase izcīnīja piekto vietu stafetē.

# Pagājušā ziemā distanču un kalnu slēpošanā bija daži “nepatiesi pozitīvi” Covid-19 testa gadījumi, kad vēlāk atkārtots tests parādīja negatīvu rezultātu. Dažreiz tas neko neietekmēja, bet citreiz tas nepamatoti liedza slēpotājam piedalīties pasaules kausa posmos.